Bu fikir çok mantıklı. Önerdiğin parçalarda küçük degişiklikler ile satın alınabilir. 144 Hz monitör konusunda üstte ki bir dostumun dediği gibi 2. el kovalayabilirim. Teşekkürler.
Bu fikir çok mantıklı. Önerdiğin parçalarda küçük degişiklikler ile satın alınabilir. 144 Hz monitör konusunda üstte ki bir dostumun dediği gibi 2. el kovalayabilirim. Teşekkürler.
R3 2200G'yi 600 liraya kimse almaz dostum ya da bir ömür müşteri beklerim Kendimizi kandırmaya gerek yok. Ben parça satmakla uğraşamam diye üstte de yazmıştım. Ama yine de teşekkür ederim. Düşünülebilir.
B350 anakart, R3 2200G ve 2x4 GB RAM ile test edilmiş, seninkine çok benzer bir konfigürasyon. Videodan da anlayacağın gibi her oyunu 1080P ultra ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsin.
R3 2200G'yi 600 liraya kimse almaz dostum ya da bir ömür müşteri beklerim Kendimizi kandırmaya gerek yok. Ben parça satmakla uğraşamam diye üstte de yazmıştım. Ama yine de teşekkür ederim. Düşünülebilir.
Sen bilirsin tabii ama elinde fazlalık olacağına bütçeye eklemek daha mantıklı bir hareket gibi ki bir sürü düşük bütçe ile APU'lu sistem toplayacak kişide bulunabilir 600 olmaz 400'e satarsın sana kalmış