3000 TL ile yapılacak en mantıklı ve kârlı şey nedir?

Bütçe
3000 TL
Asus AMD Radeon RX 580 OC DUAL - 1.699,90 TL
Acer KA242YBI 23.8" 75 Hz 1 ms - 989,00 TL
SanDisk SSD Plus 240GB 530MB-440MB/s - 249,00 TL

Tavsiyem bu üçünü satın alman, toplamda 2.937,9 TL tutuyor. İlerleyen zamanlarda da eline 500-600 TL geçerse 2x8 GB RAM alman yeterli olacaktır.
Bu fikir çok mantıklı. Önerdiğin parçalarda küçük degişiklikler ile satın alınabilir. 144 Hz monitör konusunda üstte ki bir dostumun dediği gibi 2. el kovalayabilirim. Teşekkürler.

Bu fikir çok mantıklı. Önerdiğin parçalarda küçük degişiklikler ile satın alınabilir. 144 Hz monitör konusunda üstte ki bir dostumun dediği gibi 2. el kovalayabilirim. Teşekkürler.

Kanka Ryzen 3 2200G ve RX580 test videosu varsa bir bak darboğaz olabilir gibime geliyor ya da ucu ucuna yetiyor da olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

B350 anakart, R3 2200G ve 2x4 GB RAM ile test edilmiş, seninkine çok benzer bir konfigürasyon. Videodan da anlayacağın gibi her oyunu 1080P ultra ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsin.

R3 2200G'yi 600 liraya kimse almaz dostum ya da bir ömür müşteri beklerim :D Kendimizi kandırmaya gerek yok. Ben parça satmakla uğraşamam diye üstte de yazmıştım. Ama yine de teşekkür ederim. Düşünülebilir.

Sen bilirsin tabii ama elinde fazlalık olacağına bütçeye eklemek daha mantıklı bir hareket gibi ki bir sürü düşük bütçe ile APU'lu sistem toplayacak kişide bulunabilir 600 olmaz 400'e satarsın sana kalmış :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı