3000 TL Intel i5 6500 GTX 960 Sistem Toplama

Debugger

Hectopat
Katılım
12 Mayıs 2016
Mesajlar
102
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Üniverste Öğrencisi
Arkadaşlar 3000 TL bütçem var. Sıfırdan kasa toplayacağım. Aklımda birkaç şey var. Onları da resimde bulabilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Not: Monitör, klavye ve mouse olmayacak.
VatanBilgisayar 2.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gayet güzel, aynı ekran kartının BU modelini kullanıyorum.Soğutması olsun, performansı olsun. Beni hiç yarı yolda bırakmadı. Birinci ağızdan konuşuyorum alabiliyorsanız benim kullandığım modeli alabilirsiniz. Bide forum olarak Everest modelleri pek önerilmiyor, neden önerilmediğinin içeriğini bilmiyorum.
 
Yorumunuz için teşekkür ederim. Kasa konusunda arkadaş çevremde aynı tepkide bulundu. Ancak kimse bir sebeb belirtmiyo. Ben ufak bi araştırma yapıp kasayı değişicem gibi görünüyo :)
 
Valla bildiğim kadarıyla r9 380 bu ekran kartından daha performanslı. Bir de Ssd'yi şimdilik çıkarıp o parayı ekran kartına filan eklenebilir. Sonuç olarak Ssd'yi sonra da alırsın lakin ekran kartı değişmek daha zor bir iş.

Not: Bunlar şahsi görüşümdür. Sadece forumlardan ve incelemelerden yola çıkılarak fikrimi ortaya koydum. Yanlış olma ihtimali tabi ki bulunmaktadır.
 
120 GB ssd bana yeterli olacak. Sonuçta üzerine sadece sistemi kurucam. Yinede dediğinizi düşündüm. Hatta hiç sabit disk takmayacaktım. Onun yerine harici almak daha mantıklı geliyordu. Ama bu bilgisayarı yanlızca ben kullanmıcam. Ailemde kullanıcağı için sabit disk şart oldu :)
 
DVD sürücü çok mu gerekli? Kardeşim sonradan alınabilecek bileşenleri sonra al ki, önemli olan, değiştirmesi zor olan bileşenleri daha üst seviyede tut.
 
Söylediğinde sonuna kadar haklısın. O konuda kafam karışık. Dvd sürücüsü fiyata çok etkisi yok ama Dvd ve sabit sürücüyü çıkarıp SSD'dense ekran kartına yatırım yapmayı düşünüyorum. 1150 TL civarı fiyatı olan bi ekrankartı önerin varmı?
 
Kasa önerini değerlendiricem. Ancak ekran kartını AMD almak istemiyorum. Eğer Nvidia ekrankartı önerin varsa sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı