3000 TL Intel i5 6500 R9 380 Sistem Toplama

Konyalii

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar iyi sosyaller öncelikle. Yeni toplayacağım kasayı tavsiyeler bölümünden 3000 TL olana benzetmeye çalıştım. Eksik ya da yanlış tarafı var mı? Benim için önemli olan GTA 5 ve Witcher 3'de high ayarlarda 50-60 FPS civarı almamdır. Buna ek olarak 500 lira civarında bu sisteme göre monitör tavsiyesi yapar mısınız?
gm1.png

gm2.png

gm3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağın ekran kartı Freesync destekli bir ekran kartı ona göre bir monitör tercih etmelisin. Fiyatları minimum 700 olarak hatırlıyorum.

@EfknGllc @Ömer78 Arkadaşlar 3.000, 3.500'tl bütçem var. Ben kafama göre topladım kasayı. Sizin önerilerinizi bekliyorum. 500 , 600'tl civarında bir mönitörde 1080p'de gta 5 , witcher 3 gibi oyunları 50 60 fps aralığında yani son ayarlarda oynayabileceğim bir sistem önerisi yapar mısınız ? Monitör bu fiyata dahil. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

@EfknGllc @Ömer78 Arkadaşlar 3.000, 3.500'tl bütçem var. Ben kafama göre topladım kasayı. Sizin önerilerinizi bekliyorum. 500 , 600'tl civarında bir mönitörde 1080p'de gta 5 , witcher 3 gibi oyunları 50 60 fps aralığında yani son ayarlarda oynayabileceğim bir sistem önerisi yapar mısınız ? Monitör bu fiyata dahil. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Sistemi güzel seçmişsin ama soğutucuyu daha sonrada alabilirsin. Kendi soğutucusu seni idare edecektir. Artan 150 TL 'yi monitöre ekleyip EfknGllc arkadaşımızın önerdiği monitörü alabilirsiniz.

Amd rx 480 li bir sistem toplasam, 4gb ileride ki oyunlarda yeterli olur mu ? 8gb modelini mi tercih etmeliyim? böyle bir sistem toplayabilecek birisi var mı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı