3000 TL İşlemci Tavsiyesi

Dostum 1K kadar sıvı soğutmaya ayır, anakartında iyiyse overclockta sorun yaşamazsın...
Peki, Anakart konusunda şu 2 parça da kaldım siz hangisini önerirsiniz? https://www.qp.com.tr/msi-b450m-mortar-max-ddr4-4133mhz-oc-am4-matx-anakart ASUS TUF B450M Pro Gaming
Birçok fark olabilir olmayabilir ,fakat BIOS update yapma imkanınız var ise bir yerden ben Asus taraftarıyım.
Birde update yapmanın farklı yollarıda yok mu sadece MSI bu özelliğiyle mi yapılıyor niye öyle dediniz?

Son düzenleme:
O Anakart bios güncellemesi sıkıntıymış ya MSI anakartı direk yapmadan bios güncellemesi çalışıyormuş lakin o da alacağım sitede mevcut değil, şaşırdım kaldım iyice.
Bios'un güncellemesi neden sıkıntılı olsun zaten 3000 serisi işlemciler tak çalıştır şeklinde. Anakart revize edilen seri karar senin.

Bios'un güncellemesi neden sıkıntılı olsun zaten 3000 serisi işlemciler tak çalıştır şeklinde. Anakart revize edilen seri karar senin.
Hayır, Asusun o attığım serisi tak çalıştır şeklinde değil bios güncellemesi yapmak lazımmış onun içinde 2.nesil işlemci lazım.
Site yapmasına yapıyor montajıyla beraber lakin 200TL istiyor, o attığım MSI direk hazır geliyor tak çalıştır şeklinde bide Flashbios özelliği olmasıda hoşuma gitti umarım gelir.

Hayır, Asusun o attığım serisi tak çalıştır şeklinde değil bios güncellemesi yapmak lazımmış onun içinde 2.nesil işlemci lazım.
Site yapmasına yapıyor montajıyla beraber lakin 200TL istiyor, o attığım MSI direk hazır geliyor tak çalıştır şeklinde bide Flashbios özelliği olmasıda hoşuma gitti umarım gelir.
Anakart'ın kutusu üzerinde 3000 Series Ready yazıyor yani bu Anakart'ın bu ibareyi yazmayanı da mevcut. Umarım doğru aktara bilmişimdir.
Ek: Söz ettiğim Anakart.

Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı