Neden asus taraftarısınız bu fiyat aralığı daha iyi oluyor diyor çoğu kişi sizdemi o taraftamısınızBirçok fark olabilir olmayabilir ,fakat BIOS update yapma imkanınız var ise bir yerden ben Asus taraftarıyım.
Neden asus taraftarısınız bu fiyat aralığı daha iyi oluyor diyor çoğu kişi sizdemi o taraftamısınızBirçok fark olabilir olmayabilir ,fakat BIOS update yapma imkanınız var ise bir yerden ben Asus taraftarıyım.
Birkaç kişisel neden den dolayı fakat siz gönül rahatlığı ile iki markayı da alabilirsiniz.Neden asus taraftarısınız bu fiyat aralığı daha iyi oluyor diyor çoğu kişi sizdemi o taraftamısınız
Peki, Anakart konusunda şu 2 parça da kaldım siz hangisini önerirsiniz? https://www.qp.com.tr/msi-b450m-mortar-max-ddr4-4133mhz-oc-am4-matx-anakart ASUS TUF B450M Pro GamingDostum 1K kadar sıvı soğutmaya ayır, anakartında iyiyse overclockta sorun yaşamazsın...
Birde update yapmanın farklı yollarıda yok mu sadece MSI bu özelliğiyle mi yapılıyor niye öyle dediniz?Birçok fark olabilir olmayabilir ,fakat BIOS update yapma imkanınız var ise bir yerden ben Asus taraftarıyım.
O Anakart bios güncellemesi sıkıntıymış ya MSI anakartı direk yapmadan bios güncellemesi çalışıyormuş lakin o da alacağım sitede mevcut değil, şaşırdım kaldım iyice.Anakart'ı Tuf B450-Pro al. Kasayı değiştir daha nefes alabilecek bir kasa tercihi yap.
Bios'un güncellemesi neden sıkıntılı olsun zaten 3000 serisi işlemciler tak çalıştır şeklinde. Anakart revize edilen seri karar senin.O Anakart bios güncellemesi sıkıntıymış ya MSI anakartı direk yapmadan bios güncellemesi çalışıyormuş lakin o da alacağım sitede mevcut değil, şaşırdım kaldım iyice.
Hayır, Asusun o attığım serisi tak çalıştır şeklinde değil bios güncellemesi yapmak lazımmış onun içinde 2.nesil işlemci lazım.Bios'un güncellemesi neden sıkıntılı olsun zaten 3000 serisi işlemciler tak çalıştır şeklinde. Anakart revize edilen seri karar senin.
Anakart'ın kutusu üzerinde 3000 Series Ready yazıyor yani bu Anakart'ın bu ibareyi yazmayanı da mevcut. Umarım doğru aktara bilmişimdir.Hayır, Asusun o attığım serisi tak çalıştır şeklinde değil bios güncellemesi yapmak lazımmış onun içinde 2.nesil işlemci lazım.
Site yapmasına yapıyor montajıyla beraber lakin 200TL istiyor, o attığım MSI direk hazır geliyor tak çalıştır şeklinde bide Flashbios özelliği olmasıda hoşuma gitti umarım gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.