3000 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
3k

Necmi22

Hectopat
Katılım
13 Aralık 2020
Mesajlar
179
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, mouse almayı dusunuyorum. Normalde Logitech G PRO superlight alacaktım fakat Logitech'in bir klavyesi elimde ve beni cok memnun etmedigi icin farklı bir markadan mouse almaya karar verdim. Şu an elimde Glorius Model O var fakat biraz eskidi, bundan dolayı kablosuz guzel mouse onerirseniz guzel olur. Bütçe 3 bin lira fakat 300 500 lira esnetebilirim. Razer baslisk buldum o nasıldır, daha iyisi var mıdır acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Herhangi bir rekabetçi oyun için Dünya Finalinde oynamıyorsam almazdım. Alacak imkanım var ama DeathAdder v2'den geçmek konusunda kendimi ikna edemedim.
 
 
Ninjutso Sora alınır mı? Yoksa en iyi sensör diye V2 Pro mu alınır.
 
Ne alayım onun yerine sizce.
Wraith'deki mouselarda "SWAR50" kodu ile 50 TL indirimli alabilirsin.
 
Son düzenleme:
Pulsar x2 almayın çok kalite kontrol sorunu olan bir mouse, yeni çıkan serilerini bekleyebilirsiniz. Yukarıda M8 dışındaki tüm mouseları denemiş birisi olarak ana mouse'um deathadder v3 pro ancak hepsi donanım olarak cidden çok iyi ve farkları yok denecek kadar az. Önemli olan elinize oturuşu ve eğer avcunuz dolsun istiyorsanız, eliniz orta ebatlardaysa lamzu, büyükse deathadder v3 pro öneriririm. Çok minik elliyseniz orochi v2 alın geçin tatlı güzel bir mouse. Sadece son bir şey ekleyeceğim o da 3 adet lamzu atlantis denedim ve 3'ünde de tuşlarının implement edilişinde büyük sıkıntılar vardı. (ilkinde switchle tuş arası kocaman bir boşluk, ikincisinde eşit olmayan tuşlar+pretravel, üçüncüsünde gıcırtı) Bu yüzden sonunda pes ettim ve dav3 pro aldım, 2 lira civarı bulursanız parasını kesinlikle hakkediyor çünkü optik switchlerle double click dahil tüm tuş sıkıntıları ortadan kalkıyor ve piyasadaki en hızlı gecikme süresine sahip. Ayrıca yukarıda donanım olarak hepsi iyi dedim ama Razer gerçekten en iyi performansa sahip, premium bir mouse aldığınızı hissedersiniz. ((0 almayın başka yerlerden pazarlıkla alın)))
 

Yeni konular

Geri
Yukarı