3000 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
3k
Pulsar X2 almayın çok kalite kontrol sorunu olan bir mouse, yeni çıkan serilerini bekleyebilirsiniz. Yukarıda M8 dışındaki tüm fareleri denemiş birisi olarak ana Mouse'um DeathAdder V3 Pro ancak hepsi donanım olarak cidden çok iyi ve farkları yok denecek kadar az. Önemli olan elinize oturuşu ve eğer avcunuz dolsun istiyorsanız, eliniz orta ebatlardaysa Lamzu, büyükse DeathAdder V3 Pro öneriririm. Çok minik elliyseniz orochi V2 alın geçin tatlı güzel bir mouse. Sadece son bir şey ekleyeceğim o da 3 adet Lamzu atlantis denedim ve 3'ünde de tuşlarının implement edilişinde büyük sıkıntılar vardı. (ilkinde Switch'le tuş arası kocaman bir boşluk, ikincisinde eşit olmayan tuşlar+pretravel, üçüncüsünde gıcırtı) bu yüzden sonunda pes ettim ve dav3 Pro aldım, 2 lira civarı bulursanız parasını kesinlikle hakkediyor çünkü optik Switch'lerle double Click dahil tüm tuş sıkıntıları ortadan kalkıyor ve piyasadaki en hızlı gecikme süresine sahip. Ayrıca yukarıda donanım olarak hepsi iyi dedim ama Razer gerçekten en iyi performansa sahip, Premium bir mouse aldığınızı hissedersiniz. ((0 almayın başka yerlerden pazarlıkla alın)))
Normalde aklımda Razer V2 Pro vardı ama onunda uzunluğu çok ben 120mm yazıyordum V2 Pro 125 mm olması gerek sanırım pulsarın yeni serileri ne zaman çıkacak acaba.
 
Bilmiyorum ama viper v2 pro uzunsa, viper mini ucuz versiyonu da yazın çıkacak. Bekle bekle nereye kadar diceksiniz büyük ihtimal ama öyle yani 😁 Pulsar'sa şu an saçma salak youtubeçu versiyonlarını çıkarıyor x2'nin, yeni modeller tahmini max 2 aya çıkmaya başlar. Son attıkları videoya bakın, xlite v3=deathadder v3 rakibi, diğerleri de sonunda tuşları double click atmayan x2 serileri ki bu mükemmel bir şey demek ama o kadar beklemeye gerek var mı x2 için bilmiyorum. Viper v2 pro elinize uyuyorsa çok daha mutlu eder çünkü donanımı en iyisi, ben avcu doldurmasını istediğimden dav3 kullanıyorum ama v2 de sevmiştim bir süre sonra, eliniz küçükse her tutuşla kullanılır/büyükse de fingertip ya da claw kullanırsınız.
 
Bilmiyorum ama Viper V2 Pro uzunsa, Viper Mini ucuz versiyonu da yazın çıkacak. Bekle bekle nereye kadar diyeceksiniz büyük ihtimal ama öyle yani 😁 pulsar'sa şu an saçma salak youtubeçu versiyonlarını çıkarıyor X2'nin, yeni modeller tahmini Max 2 aya çıkmaya başlar. Son attıkları videoya bakın, xlite V3 = DeathAdder V3 rakibi, diğerleri de sonunda tuşları double Click atmayan X2 serileri ki bu mükemmel bir şey demek ama o kadar beklemeye gerek var mı X2 için bilmiyorum. Viper V2 Pro elinize uyuyorsa çok daha mutlu eder çünkü donanımı en iyisi, ben avcu doldurmasını istediğimden dav3 kullanıyorum ama V2 de sevmiştim bir süre sonra, eliniz küçükse her tutuşla kullanılır/büyükse de fingertip ya da claw kullanırsınız.
Elim uzun parmaktan 16 16.5 cm sizin kaç?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı