3000 TL klavye, mouse ve kulaklık önerisi

stogro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekipmanlarımı yenileme kararı aldım. Bunun için 3000 TL bütçem var kaliteli ve uzun ömürlü ekipmanlar arıyorum.

Klavye için bilek desteği olan "yapışık değil" ve Blue swich harici kulak kanatmayacak ancak sesli bir klavye istiyorum. Red brown gibi. Ve küçük TKL olanlardan değil.

Mouse için kablosuz ve kaliteli bir mouse arıyorum. Hafif olmasının avantaj olduğu söyleniyor bu yüzden hafif bir mouse tercihim. Tutuş şeklim claw grip gibi. Elim küçük değil ortalama denebilir.

Kulaklık için ise kulak ağrıtmayan yumuşak iyi ses veren ve mikrofonu iyi olan bir kulaklık lazım kablosuz olsa iyi olurdu ama olmazsada sağlık olsun.

Şimdiden teşekkürler. İyi günler.

Hocam mouse düşündüğüm bir mouse idi. Ancak klavyede bilek desteği yok maalesef yukarıda yazmıştım. Kulaklık hakkında ise pek bilgim yok ancak mikrofonu plastik olsa iyi olurdu.

Arkadaşlar ekipmanlarımı yenileme kararı aldım. Bunun için 3000 TL bütçem var kaliteli ve uzun ömürlü ekipmanlar arıyorum.

Klavye için bilek desteği olan "yapışık değil" ve Blue swich harici kulak kanatmayacak ancak sesli bir klavye istiyorum. Red brown gibi. Ve küçük TKL olanlardan değil.

Mouse için kablosuz ve kaliteli bir mouse arıyorum. Hafif olmasının avantaj olduğu söyleniyor bu yüzden hafif bir mouse tercihim. Tutuş şeklim claw grip gibi. Elim küçük değil ortalama denebilir.

Kulaklık için ise kulak ağrıtmayan yumuşak iyi ses veren ve mikrofonu iyi olan bir kulaklık lazım kablosuz olsa iyi olurdu ama olmazsada sağlık olsun.

Şimdiden teşekkürler. İyi günler.
Oyun için mi ekipman arıyorsunuz acaba yoksa daha günlük kullanım için mi?

Hocam mouse düşündüğüm bir mouse idi. Ancak klavyede bilek desteği yok maalesef yukarıda yazmıştım. Kulaklık hakkında ise pek bilgim yok ancak mikrofonu plastik olsa iyi olurdu.

Mikrofonun üzerindeki sünger çıkartılabiliyor.

Biraz ağır olsada iyi mouse imiş hocam alınabilir gerçekten bir kaç seçenek daha olsada. Peki klavye ve kulaklık için bir öneriniz varmıydı?
Mouse olarak Razer Basilisk X öneririm. Kaliteli, gecikmesiz bir kablosuz mouse. Tutuş şeklinizi de destekler.

Oyun için mi ekipman arıyorsunuz acaba yoksa daha günlük kullanım için mi?
Daha çok oyun için diyebilirim.

Kulaklık için STEELSERIES Arctis 5 Oyuncu Kulaklık Beyaz veya kablosuz isterseniz https://www.amazon.com.tr/SteelSeri...locphy=9056812&hvtargid=pla-958176898984&th=1 önerebilirim ama bütçenizi biraz arttırmanız gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı