3000 TL klavye önerisi

Bütçe
3000
C
X75 mi G75 Pro mu daha iyi.

Hangisi hosuna gidiyorsa, arada cok fark yok. Switch farki var ve ekstradan X75'te KNOB var. G75 bu sekilde gorunuyor.

20250819_194227.jpg
20250819_194703.jpg

Ses testleri:

X75 (4.40'a alın):
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

G75 Pro:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hangisi hosuna gidiyorsa, arada cok fark yok. Switch farki var ve ekstradan X75'te knob var. G75 bu sekilde gorunuyor.

Eki Görüntüle 2561247Eki Görüntüle 2561248

Ses testleri:

X75 (4.40'a alın):

G75 Pro:

Knob ne ve hangisi daha iyi.

Rapid trigger ve snap tap tamamen bombos ozellikler. Ya oyunlarda kullanamıyorsun, örnegin CS de lobiye atiyor direkt ya da oyun mekanigine etkisi olmadigi icin etkisini hissetmiyorsun örneğin Valorant. Amac sadece ama sadece rekabetci oyunlar olmadigi surece manyetik onermiyorum manyetik klavye kullanicisi olarak. Yazim hissiyati, malzeme kalitesi, yalitim gibi konularda mekanikler hala çok daha önde. Ozellikle bu butcede mekanik cok daha mantikli.

Hayır CS de falan lobiye atmıyor onlar sadece profesyönel maçlarda geçerli.

Kendimde manyetik klavye var 😀. Snap tap kullanılamıyor CS'de lobiye atıyor direkt.

Bende de Razer Blackwidow V4 75 var:)snap tap özelliğini kullanıyorum fakat hiçbir şey olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı