Selamlar,
Logitech setimi tamamlamak üzere bir klavye satın almak istiyorum. Bütçem 3000 lira civarında. Switch konusunda hangisi daha başarılı olur ve hangi modeli önerirsiniz? Diğer modeller için de şu olur derseniz bütçemi esnetebilirim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ürünleri göstermek adına ekledim, uygun fiyatı yerine göre değerlendirip satın alacağım.
itopya.com
itopya.com
itopya.com
itopya.com
@utkuversus müsait olduğunuzda desteklerinizi beklerim. 
Logitech setimi tamamlamak üzere bir klavye satın almak istiyorum. Bütçem 3000 lira civarında. Switch konusunda hangisi daha başarılı olur ve hangi modeli önerirsiniz? Diğer modeller için de şu olur derseniz bütçemi esnetebilirim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ürünleri göstermek adına ekledim, uygun fiyatı yerine göre değerlendirip satın alacağım.
Logitech G Pro GX Blue Ingilizce RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Logitech G Pro GX Blue Ingilizce RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile 920-009392 ITOPYA'da
Logitech G G512 GX Blue Switch Türkçe Siyah Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Logitech G G512 GX Blue Switch Türkçe Siyah Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile 920-008947 ITOPYA'da
Logitech G G512 GX Brown Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Logitech G G512 GX Brown Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile 920-009353 ITOPYA'da
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Son düzenleme: