3000 TL monitör dahil GTX 1060 sistem toplama

ulashoca41

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı olarak AMD yerine NVIDIA taraftarıyım ve 1060 cazip geliyor. Kafamda şu soru var işlemci olarak AMD mi Intel mi seçmeli ? Biraz ekonomik olsun diye AMD olursa hangi model alacağımı bilmiyorum tavsiye istiyorum. İntel tarafında ise i5 6600 mı yoksa 6600k mı olmalı ? 1060 ile darboğaz olmasın yeter. Şu an 3 bine yakın nakit param var. Zahmet olmazsa 1060'lı bir kasa ve en 23 inç ve üzeri bir ekran önerisi bekliyorum. Bir sorum daha var 3 bine bir kasa toplayıp bin lira civarında 40 inç bir Vestel TV alıp ona mı bağlasam diye düşünüyorum. Çünkü bilgisayarı oyun oynama ve yayın yapma için düşünüyorum ve aynı zamanda ekrana HDMI ile kablo TV bağlayıp izlemek istiyorum sizce nasıl yapmalı ? Son olarak elimde 240 GB'lık SSD'im var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu günceldir cevaplarınızı bekliyorum dostlar. Yönetici düzenleme yetkimi bozduğu için düzenleme yapamıyorum. TV yerine bilgisayar ekranı almak daha mantıklı geliyor. Asıl merak ettiğim konu GTX 1060 ekran kartına darboğaz yaptırmayacak AMD işlemci ne olabilir? Yoksa i5 6600 mantıklı mıdır ?

IMG_0811.PNG
IMG_0812.PNG

Bende 4000₺ civarında bu şekilde bir sistem toplamayı düşünüyorum. sadece anakart konusunda biraz tereddütüm var gaming konusunda eksiklik çıkartırmı diye seninde eğer bütçen uygunsa istersen değerlendirebilirsin. ayrıca bu sistemde sorun varsa yardımcı olursanızda sevinirim

Konu günceldir cevaplarınızı bekliyorum dostlar. Yönetici düzenleme yetkimi bozduğu için düzenleme yapamıyorum. TV yerine bilgisayar ekranı almak daha mantıklı geliyor. Asıl merak ettiğim konu GTX 1060 ekran kartına darboğaz yaptırmayacak AMD işlemci ne olabilir? Yoksa i5 6600 mantıklı mıdır ?

Sistemi www.teknobiyotik.com üzerinden toplarsanız 449 Türk Lirasına ViewSonic 2263SMHL 21,5 inç oyuncu monitörü alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 194575 Eki Görüntüle 194576

Bende 4000₺ civarında bu şekilde bir sistem toplamayı düşünüyorum. sadece anakart konusunda biraz tereddütüm var gaming konusunda eksiklik çıkartırmı diye seninde eğer bütçen uygunsa istersen değerlendirebilirsin. ayrıca bu sistemde sorun varsa yardımcı olursanızda sevinirim

Siz de aynı şekilde www.teknobiyotik.com adresinden aynı sistemi toplayarak 529 Türk Lirasına ViewSonic 2457MHD 24 inç oyuncu mönitörü alabilirsiniz. Ayrıca sistemde bir sıkıntı göremiyorum. Anakart gaming konusunda eksiklik çıkartmaz.

Sistemi www.teknobiyotik.com üzerinden toplarsanız 449 Türk Lirasına ViewSonic 2263SMHL 21,5 inç oyuncu monitörü alabilirsiniz.

Siz de aynı şekilde www.teknobiyotik.com adresinden aynı sistemi toplayarak 529 Türk Lirasına ViewSonic 2457MHD 24 inç oyuncu mönitörü alabilirsiniz. Ayrıca sistemde bir sıkıntı göremiyorum. Anakart gaming konusunda eksiklik çıkartmaz.

öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. sistem toplama konusumda çol aşırı profesyonel değilim. yaklaşık 4-5 yıldır bilgisayarım olmadığı için bu işlere yabancı kaldım. vatan bilgisayardan başka alışveriş pek yapmıyorum alışkanlık olmuş :) Anakart konusunda giriş seviyesi falan olduğunu oludum birkaç yerde güncelleme desteği olmaz diye de yazmışlar ve darboğazdan bahsediyorlar bumdan dolayı çekinmiştim aslında

öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. sistem toplama konusumda çol aşırı profesyonel değilim. yaklaşık 4-5 yıldır bilgisayarım olmadığı için bu işlere yabancı kaldım. vatan bilgisayardan başka alışveriş pek yapmıyorum alışkanlık olmuş :) Anakart konusunda giriş seviyesi falan olduğunu oludum birkaç yerde güncelleme desteği olmaz diye de yazmışlar ve darboğazdan bahsediyorlar bumdan dolayı çekinmiştim aslında

Vatan Bilgisayar'dan alacağına internetten alarak daha iyi bir sistem toplayabilirsin. Anakarta güvenemediysen MSI Z170M Mortar'a bir bak istersen.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı