3000 TL Monitör Dahil RX 460 Sistem Toplama

Bende hazırı vardı zaten çoğu insan 2500-3000TL arası arıyor :DEki Görüntüle 207849
SSD: KINGSTON UV400 SUV400S37/120G, 2.5, 120GB, SATA, Solid State Drive

3000TL Monitör dahil fiyat. RX470 için oldukça uygun.
SSD düşük hafızalı çünkü F/P sistemi.
Not: Kasa temsilidir.
Eğer illa RX460 istiyorum diyorsan Sapphire RX460 2GB al. Zaten RX460 2GB'ı geçecek güçte bir kart değil. Sapphire hem ucuz hem de kalitelidir.Ve RX460 yaparsan anakartı yine Bazooka yap. 400Tl civarı bir fiyata monitör bul al. 3250TL gibi bir fiyat ediyor. Al sana F/P canavarı.
Sistem hoş ama bazooka olması benim için daha iyidir dur bir bakayım

@Jira kardeşim sence arkadaşın önerdiği sistem iyimi? Sanada sormak istedim. Bana çok yardımcı oldun çünkü

Sistem hoş ama bazooka olması benim için daha iyidir dur bir bakayım

@Jira kardeşim sence arkadaşın önerdiği sistem iyimi? Sanada sormak istedim. Bana çok yardımcı oldun çünkü
Bazooka ile tam bir p/f ürünü. Gayet güzel :)

Şöyle bir şey çıktı ortaya

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    35,4 KB · Görüntüleme: 85
  • image.png
    image.png
    53,5 KB · Görüntüleme: 83
  • image.png
    image.png
    57,6 KB · Görüntüleme: 80
Doğru. Ama günümüzde bile 8GB oldukça yeterlidir ;)

Tam bir F/P canavarı! Keşke benimde o kadar bütçem olsa... Neyse, eğer yardım ettiysem, 1 beğeniyi çok görmeyin!
Teşekkürler yağız atrım beğeniyi

Arkadaşlar son bir değişiklik yapacağım işlemciyi i5 6500 yapıp ekran kartını rx 460 alacağım çünkü o ekran kartının bana gereksiz olduğunu düşünüyorum bence rx 460 bana yeter gta 5 almayacağım çünkü

Teşekkürler yağız atrım beğeniyi

Arkadaşlar son bir değişiklik yapacağım işlemciyi i5 6500 yapıp ekran kartını rx 460 alacağım çünkü o ekran kartının bana gereksiz olduğunu düşünüyorum bence rx 460 bana yeter gta 5 almayacağım çünkü
i5 6500 çok gereksiz olur. Biz yeni çıkacak oyunları da oyna diye yapıyoruz. Bence alma pişman olursun.

Bir kere daha düşün.

i5 6500 çok gereksiz olur. Biz yeni çıkacak oyunları da oyna diye yapıyoruz. Bence alma pişman olursun.

Bir kere daha düşün.
Açıkçası ben sadece lol csgo ve paladins oynuyorum ailem pahalı oyunlara prk sıcak bakmıyor o yüzden gereksiz dedim yeni çıkacak 10-20 tl arası oyunları oynayabilirim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı