3000 TL monitör önerisi

casstttiel

Femtopat
Katılım
18 Kasım 2021
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba yaklaşık 3K civarı bütçem var yeni bir monitor almayı düşünüyorum.
Çok dizi ve film izliyorum ve League of Legends gibi basit MOBA ve Witcher 3 gibi hikayeli oyunlar oynuyorum.
Anlayacağınız en önemli önceliğim görüntü kalitesi izlediğim bir dizide bir gece sahnesi geldiğinde hayattan soğumak istemiyorum.
IPS panel için çok göz yorar diyorlar ama tavsiyelerinizi bekliyorum.
 

24GN650-B de alabilirsiniz ancak aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum.
Bence değer. AOC da güzel monitör ama MPRT 1 ms. LG ise GtG 1 ms. Arkadaş zannedersem Valorant, CS gibi rekabetçi oyunlar pek oynamıyor ama ilerde oynamak isterse GtG 1 ms olması daha iyi olur. Arada uçurum fiyat farkı olsa tavsiye etmezdim ama küçük bir fark olduğu için LG almak bana göre daha mantıklı.
 
Forumda yaşayanlar var. Araştırabilirsiniz.
Araştırmak istemiyorum, link atar mısınız?

Bence değer. AOC da güzel monitör ama MPRT 1 ms. LG ise GtG 1 ms. Arkadaş zannedersem Valorant, CS gibi rekabetçi oyunlar pek oynamıyor ama ileride oynamak isterse GtG 1 ms olması daha iyi olur. Arada uçurum fiyat farkı olsa tavsiye etmezdim ama küçük bir fark olduğu için LG almak bana göre daha mantıklı.
Monitörü 1 ms GtG şeklinde kullanınca ciddi miktarda overshooting olduğunu belirtmiş DisplayNinja. 1 ms GtG modunu rekabetçi oyun için açarsa overshooting yaşayacak ve overshooting yaşamaktansa daha yüksek gecikmeyle oynamak daha mantıklı. Ben hala 24G2U alınması tarafındayım, renk gamutu bakımından da daha iyi.
 
Araştırmak istemiyorum, link atar mısınız?

Monitörü 1 ms GtG şeklinde kullanınca ciddi miktarda overshooting olduğunu belirtmiş displayninja. 1 ms GtG modunu rekabetçi oyun için açarsa overshooting yaşayacak ve overshooting yaşamaktansa daha yüksek gecikmeyle oynamak daha mantıklı. Ben hala 24G2U alınması tarafındayım, renk gamutu bakımından da daha iyi.

Ben nerede bulayım şimdi linki? Araştırmak istemiyorsan araştırma, ben sizin yerinize araştırıp size atmak zorunda mıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ortaya bir iddia attıysan zorundasın bence. Monitörün kronik sorunlu olduğunu ve ghosting görüldüğünü söyledin ama kanıtlamadın.

Son sayfada 6 ay kullanan bir arkadaş anlatmış. Altındaki arkadaşlar da aynı sorunu yaşadığını belirtmiş. Oturduğunuz yerden bilgi almak yerine arastirabilirsiniz hocam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son sayfada 6 ay kullanan bir arkadaş anlatmış. Altındaki arkadaşlar da aynı sorunu yaşadığını belirtmiş. Oturduğunuz yerden bilgi almak yerine arastirabilirsiniz hocam.
Oturduğum yerden bilgi almıyorum, oturduğum yerden bilgi istiyorum çünkü ortaya iddia atıyorsun ve kaynak vermiyorsun.

Her neyse, öncelikle o arkadaşın bahsettiği monitörün ne olduğu bile belli değil. Kendisi "C24G2U" yazmış.

Ayrıca altındaki arkadaşlardan hiçbirisi aynı sorunu yaşadığını belirtmemiş. Onu nereden çıkardın anlamadım.

Yani bana laf sokmaya uğraşmak yerine gidip 2 tane 24G2U incelemesine bakabilirsin veya YouTube'dan videolarını izleyebilirsin. 24G2U'da ghosting falan yok.

Anlayacağın oturduğun yerden bilgi almak yerine araştırabilirsin hocam.
 

Geri
Yukarı