3000 TL monitör önerisi

Şu zamanlarda AMD popüler ama ben Intel kalitesinden şaşmam. Amd yi bilmiyorum, yorum yapmayacağım. Sana sistem önerimi yazayım

i5 9600kf
16gb tek slot ddr4 ram
Anakart b365m pro vdh msi
ssd 1tb/512 (hangisi yetecekse) XPG m2 nvme ssd
Ekran kartı MSI GTX 1660 SUPER / Bütçen daha fazlaysa RTX 2060 a yönelebilirsin.

Pardon 2070 demişsin 2070 ekran kartı kalsın.
Attığım ekran kartı dışında kendi sistemim :)

Şu zamanlarda AMD popüler ama ben Intel kalitesinden şaşmam. AMD'yi bilmiyorum, yorum yapmayacağım. Sana sistem önerimi yazayım

i5 9600KF
16 GB tek slot DDR4 RAM
Anakart B365M PRO VDH MSI
SSD 1tb/512 (hangisi yetecekse) XPG M.2 NVMe SSD
Ekran kartı MSI GTX 1660 Super / Bütçen daha fazlaysa RTX 2060'a yönelebilirsin.

Pardon 2070 demişsin 2070 ekran kartı kalsın.

Intel kaliteli ama müşteri dostu değil baban avukat ya da müteahhit değilse Intel işlemci almak saçmalık. i5 9400F ile 5 3600 oyun testlerine bakar mısınız.
Tmm ho.

Tamam hocam sağ olun teşekkür ederim size bir sorum var XFX in thicc 3 RX 5700 XT ile değiştirsem sorun olur mu?
Nasıl yani anlamadım.

Bu monitörü bir arkadaşım önermişti kendisinde de var bu monitörü almalıyım. XFX RX 5700 XT Gigabyte'a göre daha ucuz ondan sordum hocam.

XFX yeni bir marka ön yargıyla yaklaşmamak elde değil ama yurd dışında övülen bir marka redditte falan görüyorum XFX thicc III alabilirsin.

İ
Avukat müteahhit falan nerelere götürdünüz konuyu 😂 5 3600 1600tl civarında i5 9600kf 1650tl.
Oyun testlerine baktım ne olursa olsun amd tercih etmem. İsterseniz AMD vs Intel tartışmak yerine arkadaşa yardımcı olalım.
İ5 9600kf ryzen 5 3600 testlerine baktım intel açık ara önde hem de aynı fiyata.Hocam 1660 super İ5 9600kf 2 kda rahat oynatır dimi hem Bi 5 sene sonra ekrankartını değiştireceğim
Ğ.

XFX yeni bir marka ön yargıyla yaklaşmamak elde değil ama yurd dışında övülen bir marka redditte falan görüyorum XFX thicc III alabilirsin.

PowerColor nasıl bir markadır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı