3000 TL OSX işletim sistemli bilgisayar toplama

aykutyunus

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Forumda yeniyim ve kusurum olursa bu konuda özür dilerim. Bir heyecanla üye olup hemen konu açıyorum.
Yurt dışında okuyan bir öğrenciyim ve Mac almam gerekiyor evde kullanmak için. (Dersler için gerekli.)
Okuyup çalısan bi ögrenci olduğum için maddi durumum 6 bin lira ve üzeri fiyat çeken Apple ürünlerini almaya yetmiyor. O yüzden 2-3 bin lira arası, grafik kartı iyi, (eğer destekliyorsa tabi), toplama bilgisayar tavsiyelerinizi bekliyorum. Özellikle YouTube'dan kendisini gördüğüm Recep Baltaş isimli arkadaşın yardımlarını rica ediyorum.

Aradığım özellikler, almışken iyisi olsun mantığında, uyum sorunu yaşatmayan, yüksek verimli bir sistem.

Örneğin
  • 128 GB SSD + 7200Rpm 1 TB Hard Disk
  • i5 işlemci (Varsa önerilerinizi de bekliyorum.)
  • Grafik kartı (Fiyat araliginda en uygun, oyun veya grafik islemede sorun yasatmayacak)
  • 16 GB ram yeter sanırım. (8 de olabilir.)
  • Her ne kadar desktop da olsa Wi-Fi desteği olması lazım. Kablolu bağlayacak düzeneğim yok. :(
  • Klavye, mouse ve monitör olarak her türlü uyum sağlayacaksa, kendim ayarlarım.
ASUS N56VZ model laptop kullanıyorum. Bunda da tüm öozellikler calışmıyor diye okudum. (Klavye ışığı, kısayollar, Wi-Fi adaptörü vs) O yüzden toplama PC en iyisi gibi. Hem yeni, hem %100 uyumlu sayenizde.

Çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı