3000 TL RX480 Sistem Tavsiyeler

Neden D4 Yapmayıp Msı Ekran Kartı almıyorsunuz ? Tahminimce Msı soğutmada bir adım önde

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tavsiyem şu olacak. Ekran kartı Gigabyte RX 480'i teknobiyotikten 1300'e alacağına, Nova'dan 1100'e Asus'u al, zaten hepsi referans tasarım birşey farketmez. Ayrıca zaten monte etmeden ayrıca kutuda yollayacaklar, her türlü kendin monte edeceksin ekran kartını.

Teknobiyotikten ekran kartsız olarak al, ekran kartını şuradan al.
ASUS RX 480 RX480-8GD5, 8GB, GDDR5, 256 bit Ekran Kartı, Fiyat: 1.097 TL

En az 3 yıl diyebilirim 1080P'de High ayarlarda. Tabii kesin bir rakam verilemez.
Kısmet olursa bir iki sene daha okuduktan sonra üniversiteyi başka şehirde okumayı düşünüyorum. Buda ayrı bir sorun. Oyuncu olduğum için uygun fiyata yüksek performans sergileyen bilgisayar almak benim ilk önceliğim ama dediğim gibi üniversiteyi başka şehirde okumak istiyorum ve alacağım bilgisayarı uzun süre kullanmam gerekiyor. Daha sonradan taşıma sorunu yaratır mı? Oyun için dizüstü bilgisayar almaya kalksam en az GTX 960 ekran kartına sahip bir bilgisayar almam gerekli. Bu bilgisayarlarda en az 3300 TL - 3500 TL den başlıyor ve oyunlarda RX 480 kadar performans vereceklerini sanmıyorum. Sence hangisini tercih etmeliyim?
Pardon stokta yokmuş, olmayan ürünü listeleyip bizi de gülünç duruma düşürüyorlar.
Evet aslında bu gibi şeylere dikkat etmeleri gerekiyor ve hem uygun fiyatlı hem de AMD'nin en son çıkardığı ekran kartı olduğu için stoklarında her zaman bulundurmaları gereken bir ekran kartı olması gerekmiyor mu? .
Neden D4 Yapmayıp Msı Ekran Kartı almıyorsunuz ? Tahminimce Msı soğutmada bir adım önde

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anakartı ve belleği DDR4 olarak değiştirdim. Bilgisayarı sitenin sihirbazından topladığım için ekran kartını Gigabyte seçmek zorunda kaldım. Diğer markalardan yoktu .
Tavsiyen için tekrardan çok teşekkür ederim . Peki bu site alışveriş için uygun ve güvenilir mi?

Bunun üzerine birde Rx 480 alınca süper olucak

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-07-19-16-06-33.jpg
    156,8 KB · Görüntüleme: 104
SSD'nin acelesi yok o sonrada alınır diye düșündüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…