- Makaleler
- 1
Ben olsam ben de SSD tercih etmezdim. Yeni HDD'lerin hızı bana göre gayet yeterli çünkü. Bu arada HDD olarak WD Blue biraz daha hızlı, onu tercih etmeni öneririm. Dostum fan aktif soğutma olduğundan delikli panellerden daha performanslı olacaktır. Tabii ızgara panel kullanmaları da güzel olmuş, fanlar daha aktif şekilde hava alır bu sayede. Ekran kartını alma istersen, biraz bekleyip özel soğutmalı RX 480'lerden al. Mesela Sapphire Nitro RX 480'i bekleyebilirsin. Referans modeller pek uzun ömürlü olmuyor çünkü. Referans modellerden almak gibi bir hata yapma. Kasa fanı kullanmanı öneririm kesinlikle. Yüksek performans istiyorsan bunu öneririm: Akasa Viper 14cm PWM Yüksek Performanslı 110CFM Kasa Fanı. Biraz sesli çalışır muhtemelen ama çok iyi hava üfler. Daha sessiz modeller istiyorsan normal ucuz bir 14 CM kasa fanı alabilirsin. Kasada 1 tane fan olacağı için performanslı bir fan tercih etmeni öneririm. Fanı kasaya hava verecek şekilde takmalısın ve anakarta bağlamanı öneririm. Güç kaynağına bağlarsan sürekli son sürat döner ve çok ses yapar.