- Makaleler
- 1
Peki bu mini kasayı nereden alabilirim? Teknobiyotiğin montaj ve test hizmetinden yararlanacağım için oradan alabilirsem çok güzel olur ama baktım ve göremedim@Silinen üye RX 480 kadar performansı laptopta GTX 980M'de bulursun belki. Onların da fiyatı uçuyor. Mini kasa da toplayabilirsin. Thermaltake Core V1 kullanabilirsin mesela. İçi geniş. Üniversitede de pek sorun yapmaz. Tek sorun monitör bulmak olur.
Bütçen sınırlıysa daha sonradan ekleyebilirsin ama değilse yani alabilecek durumun varsa almanı öneririmSSD'nin acelesi yok o sonrada alınır diye düșündüm ben![]()
Tavsiyen için tekrardan çok teşekkür ederim. Peki bu site alışveriş için uygun ve güvenilir mi?
Teknobiyotikten sistemle uyumlu mini kasa buldum az önce. SilverStone Sugo SG13B-Q 600W 80+ Bronze / Mini ITX Performans Kasası bu kasa sistemle uyumlu olması gerekiyor. Sihirbazdan kontrol ettiğimde bir sorun çıkmadı ama bilmiyorum. Sinerji'de RX 480 stoklarda kalmamış galiba az önce baktım yoktu. Bu arada senin söylediğin kasaya baktım gerçekten güzel kasa ama içerisinde güç kaynağı bulundurmuyor diye bir şüphe kapladı içimi. Benim bulduğumda hem güç kaynağı bulundurduğundan hem de soğutması iyi olduğundan sistem için daha uygun değil midir? Bu arada baya geç cevap yazdım kusura bakmaDostum sistemini bir de Sinerji'den toplamayı dener misin? Dediğim kasa orada var. Fiyat performans olarak zirvede bu kasa.
Yukarıda resmini atmıştım zatenKasanın yanında güç kaynağı gelmemesi normal bir durum. Neden tedirgin olduğunu anlamadım. TT V1 26 CM'e kadar ekran kartı destekliyordu sanırım. Senin seçtiğin kasaya kaç CM ekran kartı sığıyor?
Dostum almayı düşündüğün parçaları bir görebilir miyim? Sanırım mini kasa işi kafana yattı.
Çok sağ ol dostum. Gerçekten büyük yardımın dokundu. Ekran kartı olarak ya teknobiyotikteki sisteme eklediğimi alıcam yada attığım linktekini. Attığım linkteki ekran kartında bir sorun var mıdır? Bu arada kasanın açıklamasını okudum. Kasa fanı yok ama kasanın açıklama kısımlarında '' Sahip olduğu boyutlara aldanmayın! Etkili soğutmayı kompakt boyutlarda sunmak için SilverStone Sugo 13'ün 3 tarafı havalandırma kanalları ile çevrilidir. Sahip olduğu havalandırma kanalları ile başta ekran kartınız olmak üzere tüm kasa içi bileşenlerinizin serinlemesine yardımcı oluyor. '' yazıyordu. Yinede ek kasa fanı almam gerekir mi? ve teknobiyotikten fazla ses çıkarmayan işimi görecek en ucuz olanlarından önerirsen çok daha iyi olur dostum. Yinede dediğin kasa fanlarına bir göz atıcamKasa çok güzelmiş dostum aklımda bulunsun. 26,5 CM'e kadar ekran kartı destekliyor. Alacağın RX 480 modelinde dikkat et uzunluğuna. Sapphire Nitro kartlar genelde pek uzun olmuyor, bilgin olsun. Bu arada RX 480 Asus referans model almayı düşünmüyorsun, değil mi? Linkini attığın kart o çünkü. Sistemin güzel, hayırlı olsun şimdiden. Kasayı aldıktan sonra fan da almanı öneririm. Kasaya takılı fan yok çünkü. Cougar marka fanlara bakabilirsin, ucuz ve performanslı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.