3000 TL Sistem Tavsiyesi

Ekran kartında marka ayrımı sadece kalite,dayanıklılık ve satış sonrası hizmetler karşılaştırılarak yapılmalı. Çünkü hepsi aynı ekran kartı. (Bu kadar basit (y))

İşlemci konusunda i5 6500 zaten yeterli olucaktır. I5 6600K daha uzun ömürlü olması, bütçenin daha yüksek olması veya daha yüksek ekran kartlarında darboğaz gibi durumlar yapmaması açısından tercih edilebilir.Bu bütçeye i5 6500 yeterlidir.
Arkadaş yeni ekran kartı almayacaksa 6600K'lı sistem daha iyi olur. Benim önerdiim sistemden ekran kartını çıkarınca zaten 3000 tl ediyor SSD ve soğutucudan kısılırsa 2800 tl ye kadar inebilir ve oldukça iyi bir sistem. 1 aylık araştırma sonucunda bu sisteme karar verdim.

Şimdi bende yeni toplayacağım sistemde İ5 4460 kullanacaktım herşeyi ona göre hazırladım bu yeni 6. Nesiller ortalığı değiştirdi bariz bir performans farkı olmadıkça 4460 kullanacağım bütçem sıkıntılı çünkü...
4460 da kötü değil tabi ki ama ileriye dönük değil. Yarın nasıl bir sistem istediğini söylersen toplayabilirim. Şimdi mobildeyim. Kendine topladığın sistem de mutlaka iyidir ama ben de bir bakarım yorumumu yaparım.

Son düzenleme:
Uzun zamandır sistem topluyorum kendi sistemimide 6 ay filan planlayıp araştırdım sonra 6400 ile 6500 kafamı karıştırdı şimdi hesapladım 150tl fazla tutuyor bu da kılpayı bütçem için cidden fazla youtube'da 4460 ile 6400'ün adam gibi karşılaştırmalarını bulamadım çıkınca bakacam dediğim gibi fazla bir fark olmayacaksa bütçem sıkıntılı olacağından alamıyacağım bakacaz..

Benim sistemimde bu olacak konuyada katkısı olsun.
Screenshot_2015-11-02-14-10-48.png

Screenshot_2015-11-02-14-11-04.png

Dolar yüksekken 3400 tl civarlarındaydı bu gün güncelledim bu fiyat çıktı, Gigabyte seçmemin sebebi O.C. ile referans Gtx980 performansını geçmesi..
Kasa gibi parçalar zevkime bağlı seçtim :) diğer birkaç ürünü arkadaşların sistemlerinde kullandık dediğim gibi baya uzun zamandır planladığım sistem.

Bence bu sistem iyidir fiyatı 2,997 :D

Sistem oldukça iyi ve dengeli. Daha iyisini toplayamazdım (y)
Galax GTX 970 EX OC ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Gigabyte kadar olmasa da iyi performans verir mi? Tasarımını çok beğendim, kaliteli hissi veriyor. Çekirdek hızları oldukça yüksek.
Bence hiç almayın daha . Galax-Gigabayt-Zotac gibi markalar diğerlerine göre daha kötü performans veriyor . Biraz daha düşük model ama Asus-Msi almakta gerçekten fayda var .

Dosya Ekleri

• 2,997.png
    2,997.png
    43,5 KB · Görüntüleme: 200
Bence bu sistem iyidir fiyatı 2,997 :D

Bence hiç almayın daha . Galax-Gigabayt-Zotac gibi markalar diğerlerine göre daha kötü performans veriyor . Biraz daha düşük model ama Asus-Msi almakta gerçekten fayda var .
Asus yada MSI almayı düşünüyorum. Galax sandığınız kadar kötü değil. Şimdiye kadar hiç kötü yorum görmedim. Galax almazsam Evga alırım.

Kardeşim bence yanlış gidiyosun ama senin bileceğin iş hadi hayırlısı.
Sen Evga markasını kötü mü sanıyorsun? Dünyanın 1. ya da 2. en iyi ekran kartı markası. Galaxda kaliteli bir marka özellikle HOF modeli en iyi GTX 970'dir ama bu diğer modelleri kalitesiz anlamına gelmiyor. Ekran kartını en son olarak alacağım için tam net bir fikrim yok. Belki pascal mimarili bir kart alırım.

Sen Evga markasını kötü mü sanıyorsun? Dünyanın 1. ya da 2. en iyi ekran kartı markası. Galaxda kaliteli bir marka özellikle HOF modeli en iyi GTX 970'dir ama bu diğer modelleri kalitesiz anlamına gelmiyor. Ekran kartını en son olarak alacağım için tam net bir fikrim yok. Belki pascal mimarili bir kart alırım.
Hahahahahahahaha beni güldürme lütfen . Ben kötü demedim diğerlerine göre düşük anlamında . Dünyanın 1.markası Asus 2.markasıda MSİ bitti nokta .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı