3000 TL Sistem Tavsiyesi

Hahahahahahahaha beni güldürme lütfen . Ben kötü demedim diğerlerine göre düşük anlamında . Dünyanın 1.markası Asus 2.markasıda MSİ bitti nokta .
Türkiyedeki bilgisayardan az anlayan insanlara göre sıralama aynen söylediğiniz gibi :cool:
Bu forumda bu zihniyeti yok etmeye çalışıyoruz. En bilinen markalar olmaları en iyi marka oldukları anlamına gelmiyor.

Türkiyede en bilinen markalar Asus ve MSI ama dünya genelinde Evga en bilinen ve en kaliteli marka. Kanıt istiyorsan amazon.com dan bak bakalım en çok hangi marka var.

Şu videosun 4:112'inden gerisini seyret.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen bir video ile benim bildiklerime yanlış diyemezsin ve bana hakaret edemezsin. Ben "Asus yada MSI kötüdür" demedim. Sen bu video ile neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? "Sen birşeyden anlamıyorsun" diye birşey de imâ etmeye çalışmadım sadece "Evga dünya genelinde en bilinen ekran kartı markasıdır" dedim. Sen konuyu bambaşka yerlere çektin. Asus, MSI, Gigabyte ve Evga en iyi markalar ama sen Evgayı iyi markalardan saymadığın için konu çok uzadı. Technopata hoşgeldin.

Bence bu sistem iyidir fiyatı 2,997 :D

Bence hiç almayın daha . Galax-Gigabayt-Zotac gibi markalar diğerlerine göre daha kötü performans veriyor . Biraz daha düşük model ama Asus-Msi almakta gerçekten fayda var .
Kardeş sen neye göre konuşuyosun bilmiyorum ama Gigabyte ve Galax gibi Gtx970'ler O.C. için tercih edilir öyle bir amacı olmayan ya Asus alır ya da Msı bakar sizin bu işten pek anladığınızı sanmıyorum yani forumda çok fazla Strix ve Msı görmüş olabilirsiniz ama bu ürünlere Gigabyte ve Galax gibi soğutması ve kalite bakımından yüksek performanslı ürünler ile karşılaştırmak saçma olmaktadır iyi günler.
Screenshot_2015-09-23-15-04-32.png

Buda 1550 MHz gibi bir değerle (aynı zamanda bellekte O.C. edilerek) referans Gtx980, çift GPU'lu zamanının devi Gtx690,Gtx 780Ti ve Titan Black gibi ürünleri geçmekte :)

Kadir Sürücü foruma üye olduğun gibi üslupsuz bir tartışma başlatmanın ardından, tanımadığın birine hakaret ediyorsun. Ne gerek var ? Karşılıklı fikir alış verişi yapacağınız yerde hemen parlamanın ne anlamı var ? Asıl ben forumlara tartışma başlatmak için katılma devrinin kapandığını sanıyordum. Karşılıklı ego savaşına bir son verelim artık. Ne evga ne asus ne de msi size onları savunduğunuz için madalya takmayacak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı