3000 TL sistem toplama

night3hunter

Decapat
2500-3000 TL'ye PC toplayabilir misiniz? Hazır PC'de olur
Ama tam bir F/P ürünü istiyorum

CS:GO, LoL, Valorant'ı iyi bir de GTA 5'i de akıcı oynatsın
Ofis uygulamalrını kastırmasın

3-4 sene götürsün beni

Linkleriyle birlikte koyarsanız parçaları çok iyi olur teşekkürler.

Teknobiyotik dün akşam FR4000 sistem çıkardı bir göz atmanı öneririm dediğin oyunları sorunsuz oynatır.

Bu fiyata bu oyunlar akıcı zor oynarsın.
2500-3000 TL'ye PC toplayabilir misiniz? Hazır PC'de olur
Ama tam bir F/P ürünü istiyorum

CS:GO, LoL, Valorant'ı iyi bir de GTA 5'i de akıcı oynatsın
Ofis uygulamalrını kastırmasın

3-4 sene götürsün beni

Linkleriyle birlikte koyarsanız parçaları çok iyi olur teşekkürler.
Akıcı olması için en az 5-6 k

Burada geçenler hariç E5 2950, Xeon X3440 işlemci de alabilirsiniz. Anakartı da yine sokete uygun olarak 400 TL gibi bir fiyata AliExpress'den alırsınız 16 GB RAM kapasitesi olması önemli olan faktör. En önemli parça ve sıkıntılı olan parça ekran kartı olduğu için R7 250-290 arası, R9 250-290 arası, GTX 770-780, GTX 970-980, HD 5850 gibi kartlardan birini en uyguna bulduğunuzu alın. Diğer parçalar da zaten seçenek şansınız yok DDR3 RAM ve 1TB HDD. AC Valhalla oynayabilirsiniz. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknobiyotik dün akşam FR4000 sistem çıkardı bir göz atmanı öneririm dediğin oyunları sorunsuz oynatır.

Hocam 3000 TL denmiş.

Önerim:
Zaman geçtikçe para biriktirip RAM takviyesi yapabilirsiniz.

Kasa bu olabilir;

apu mu?

Kasa bu olabilir;
Başka öneriye gerek yok. Maalesef kurdaki artış her şeyi etkiledi. Bütçe çıkarsa en azından 240 GB SSD almaya çalışın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı