3000 TL sistem toplama

apu sistemler nasıl oluyor,bu intel hd graphics gibi bir şey mi işlemcinin kinimi kullanıyor

o zman kasma olmaz mı birde bu yogi apu cde lol cs go gta 5 flan kaç fps olur
Evet, HD Graphics gibi, ama kat ve kat daha performanslısı.

Kasma olacağını sanmıyorum,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Testleri de şöyle bırakayım.

APU sistemler nasıl oluyor, bu Intel HD Graphics gibi bir şey mi işlemcinin kinimi kullanıyor.

O zman kasma olmaz mı bir de bu yogi APU C'de LoL CS:GO GTA 5 flan kaç FPS olur.

AMD'nin APU'ları Intel'den kat ve kat üstünler GTX 750 gücünde diye biliyorum.

apu sistemler nasıl oluyor,bu intel hd graphics gibi bir şey mi işlemcinin kinimi kullanıyor

o zman kasma olmaz mı birde bu yogi apu cde lol cs go gta 5 flan kaç fps olur
Evet sizin dediğiniz bütçede ekran kartı alınmaz sadece APU alabilirsiniz.5500/6000 Gibi bütçelerde rx560 ve ya 1050ti bulunabilir.

Evet sizin dediğiniz bütçede ekran kartı alınmaz sadece APU alabilirsiniz.5500/6000 Gibi bütçelerde rx560 ve ya 1050ti bulunabilir.
peki bu sistem 4-5 sene götürür mü? cs lolde gta 5 de kaç fps alırım
birde windows için ayrı bir para ödemem lazım mı

Hayır Windows'u
Hayır Windows'u evde kendiniz kurabilirsiniz. İleride 20/25 TL'ye key satın alıp kullanırsınız dert etmeyin.

evde kendiniz kurabilirsiniz. İleride 20/25 TL'ye key satın alıp kullanırsınız dert etmeyin.şimdi
sistem toplamadıım hiç daha önce , sizce başarabilir miyim ??
ve bu sistem beni 3-4 yıl götürür mü?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı