3000 TL sistem toplama

Hangi video hocam atabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Üstteki 750 Ti.
Alttaki RX 550.

Pardon hocam karıştı bir saniye.

Şimdi az önce bunu buldum bunumu almalıyım yoksa bunu mu?
Msi AMD Radeon RX 550 2GT LP OC 2 GB GDDR5 64 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri

7850, RX 550'ye fark açacak bir karttır 750 Ti'ın ise 3-4 FPS önündedir.

Benim sana tavsiyem şuanda toplamaya çalışma. Bu mining bitsin ETH düşsün stoklar yenilensin. O zamana kadar 4000 5000 TL biriktirirsin ve parçalar hakkında daha çok bilgi edinebilirsin. Sabret bence oynama şuanda.

Benim sana tavsiyem şu anda toplamaya çalışma. Bu mining bitsin ETH düşsün stoklar yenilensin. O zamana kadar 4000 5000 TL biriktirirsin ve parçalar hakkında daha çok bilgi edinebilirsin. Sabret bence oynama şu anda.

Hocam son yıllarım başka vaktim kalmayacak o yüzden ayrıca bütçemi yükseltemem daha fazla.
Bir bilgisayara en fazla 3000 TL veririm.

7850, RX 550'ye fark açacak bir karttır 750 Ti'ın ise 3-4 FPS önündedir.

GittiGidiyor'un iade koşulları var diye biliyorum fakat daha önce internetten eloktronik bir şey almadım ben 2. elciyim 2. el R9 270X bulabilirsiniz 1050 Ti'a çok yakın bir karttır yerinde testlerini yapıp alabilirsiniz güven sorununuz size zarar verir hep sıfır almak zorunda kalırsınız.

Hocam bu bütçede APU zaten daha mantıklı olur.

RAM'den 2 tane alın. Alabilirseniz ekran kartı 2. el olarak RX 560, RX 570, RX 460 alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı