Belirttiğim gibi Vatan Bilgisayardan alacağız. Malesef...
1. linkteki baya uygun görünüyor. Ben bunu nasıl görmemişim. Sanırım bunu alacağım.Ben bunu öneririm ama sistemdeki psu hakkında bilgim yok.
AMD 1300X - MSI GTX1050TI - MSI B350M PRO-VD PLUS - 8GB RAM - Oyun Bilgisayarı
Eğer bütçenizi biraz arttırabilirseniz:
AMD 1400 - MSI GTX1060 - MSI B350M PRO-VD - 8GB RAM - Oyun Bilgisayarı
Kaliteli firmadan alışveriş yaparsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız ve daha performanslı bir sistem toplarsınız.Yanlışlıkla 2 kere sepete eklemişim. İnternetten aldığımda kargo ve firmalarla uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Her parçaya indirim yaptığını görüyoruz bu linkte. Mağazadan almak istersem bu linkteki fiyata alabilir miyim acaba bir fikrin var mı ?Ben bunu öneririm ama sistemdeki psu hakkında bilgim yok.
AMD 1300X - MSI GTX1050TI - MSI B350M PRO-VD PLUS - 8GB RAM - Oyun Bilgisayarı
Eğer bütçenizi biraz arttırabilirseniz:
AMD 1400 - MSI GTX1060 - MSI B350M PRO-VD - 8GB RAM - Oyun Bilgisayarı
Sanırım hayır.Her parçaya indirim yaptığını görüyoruz bu linkte. Mağazadan almak istersem bu linkteki fiyata alabilir miyim acaba bir fikrin var mı ?
Bence sıkıntı olmaz. Bir bakın aşağıda indirimli vatan pc linki var, adam alabilirsiniz diyor, farklı bir bilgisayar ama yine toplu alınca indirimli. Bu da aynı şekildedir bence. (1. dakikaya bak):Her parçaya indirim yaptığını görüyoruz bu linkte. Mağazadan almak istersem bu linkteki fiyata alabilir miyim acaba bir fikrin var mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.