Hız aşırtma yapmayacaksanız K'lı işlemci gereksiz olur benceHocam, yazmışsınız elinize sağlık bende beğendim lakin güç kaynağı tam yetiyor değil mi sonra 1 ay sonra donanımlar yanmasın yada sıkıntı çıkarmasın. İkinciside 6500 ü 6500 k ya zorlamalı mıyım . Bir de parçalar uyumlu değil mi ? Şimdiden teşekkürler.
Ramden 8 GB kısılabilir. İşlemci i5 6400 yapılabilir. Kasa güç kaynaklı alınabilir. Anakart MSI H110M PRO VD yapılabilir.Burak hocam ben bir haftalığına tatile çıkıyorum o yüzden geç cevap verebilirim. Bizim sistem ekran kartsız 2200 tlydi. Ekran kartının özel soğutmalı modelleri 1200tl çıkacak deniliyor her yerde. Masraf 3400 e kdr çıktı ;( (Msi rx 480 8gb). Diğer parçalardan azıcık kıssak mı diyorum?
Ramden 8 GB kısılabilir. İşlemci i5 6400 yapılabilir. Kasa güç kaynaklı alınabilir. Anakart MSI H110M PRO VD yapılabilir.
Ram sorun olmaz. Anakartın desteklediği frekansta çalışır zaten. Eğer 2133 MHz ram isterim diyorsan şu rami alırsın.Anakartı değiştir. Çünkü anakart 2133 MHz. Ram 2400 MHz. Anakartı şununla değiştir derim:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.