3000 TL Sistem

Anakart nerede? İşlemci soğutucusu nerede? Harddisk nerede? PSU'su olan kasaya 650W PSU almışsın. Ayrıca 650W çok yüksek bu sistem için. Hem 4 GB ram almışsın hem de server rami önermişsin. Sistem öneremiyorsan önerme arkadaşım.

Anakart nerede? İşlemci soğutucusu nerede? PSU'su olan kasaya 650W PSU almışsın. Ayrıca 650W çok yüksek bu sistem için. Hem 4 GB ram almışsın hem de server rami önermişsin. Sistem öneremiyorsan önerme arkadaşım.
Kardeş 4 gb ram önermedim. Birden fazla al dedim. Psuyu almayabilirsin dedim. Anakartı unutmuşum düzeltiyorum

Niye server rami öneriyorsun? Fazladan güç kaynağı koyup adama almayabilirsin diyorsun. Almayabilirse niye koyuyorsun fazladan güç kaynağı? Harddisk nerede? İşlemci soğutucusu nerede? İşlemciyi mi yakalım yani?

Niye server rami öneriyorsun? Fazladan güç kaynağı koyup adama almayabilirsin diyorsun. Almayabilirse niye koyuyorsun fazladan güç kaynağı? Harddisk nerede? İşlemci soğutucusu nerede? İşlemciyi mi yakalım yani?
Ben sistemin kabataslak görüntünü gösterdim. Diğer parçaları kendi karar versin. Ben önemli parçalarını sıraladım. Ram konusuna gelince isterse almasın zorlayan yok benim böyle bir param olsaydı buna benzer bir şey alırdım. Çok rahatsızsan rami değiştiriyim. Kingston Hyperx Fury 8GB 2133Mhz DDR4 Black HX421C14FB/8 Bellek

Kardeşim öneremiyorsan önermeyeceksin. Öneriyorsan da tam ve düzgün bir şekilde önermelisin. Adam senin önerdiği işlemciyi alsa işlemci soğutucu alması gerekecek ki düzgün bir soğutucu 200 TL'den başlıyor. O işlemci için iyi bir anakart alsa 600 TL anakart. Sırf işlemci ve anakartı alsa 2000 TL tutacak. 1000 TL zaten ekran kartı. Harddisk 200 TL, ram 130 TL, kasayla güç kaynağı böyle bir sistem için 350 TL, monitör 450 TL. Oldu 4130 TL. 3000 TL bütçe ile nasıl 4130 TL'lik sistem toplayabiliriz? Biraz düşün lütfen sadece işlemci ve ekran kartını alsa 2200 TL ediyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı