3000 TL sıvı soğutma önerisi

mamoli326

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün artık sıvı soğutma almaya karar verdim. 3000 TL bütçem var. Hava soğutma önermeyin sadece sıvı soğutma önerisi yaparsanız sevinirim. İleriye dönük olarak sıvı soğutma tercih etmek istiyorum. Aklımda birkaç model var. Bunlardan hangisi daha iyidir? Ve ekstra eklemek istediğiniz modeller var mıdır? Servis konusunda da geniş alana sahipler mi? Herkese şimdiden teşekkürler.

1. Lian Li galahad AiO 240.
2. Arctic Liquid Freezer II - 240.
3. Cooler Master Masterliquid ML240.

Kasa: Dark maxima V20.
Anakart: ASUS Prime H510 - ileri dönemde değişecek.
İşlemci: Intel i5 11400 - ileri dönemde değişecek ( işlemci ve anakart içinde önerilerinizi bekliyorum )
Ekran kartı: XFX RX 6800.

O kasanın sanki 360mm desteği vardı. 360mm öneririm. Onun dışında en iyi performansı Arctic verecektir.

Ayrıca uzun araştırmalarım sonucunda Arctic sonra benim de kullandığım Silverstone sonra Lian Li Galahad geldiğini öğrendim. Arctic kullanmama sebebim benim kasama göre radyatörünün kalın olması. O sebeple Silverstone PF360 tercih ettim fazlasıyla memnunum.

O kasanın sanki 360mm desteği vardı. 360mm öneririm. Onun dışında en iyi performansı Arctic verecektir.

Ayrıca uzun araştırmalarım sonucunda Arctic sonra benim de kullandığım SilverStone sonra Lian Li Galahad geldiğini öğrendim. Arctic kullanmama sebebim benim kasama göre radyatörünün kalın olması. O sebeple SilverStone PF360 tercih ettim fazlasıyla memnunum.

Öne 360 mm takarsa öndeki 20mm fanları ne yapacak?

Öne 360 mm takarsa öndeki 20mm fanları ne yapacak?
Tam bilgim olmadığı için duyumumu söyledim nereye takacağını söylemedim 240 veya 360 fark etmeksizin hangisini alacaksa da önerimi yaptım dostum güzelce okuyup sonra yorum yapmanı rica ediyorum :) Kasadan pahalı bir sıvı soğutma alıyor ve ileri dönük olmasını istemiş o sebeple not düştüm oraya.

Tam bilgim olmadığı için duyumumu söyledim nereye takacağını söylemedim 240 veya 360 fark etmeksizin hangisini alacaksa da önerimi yaptım dostum güzelce okuyup sonra yorum yapmanı rica ediyorum :) Kasadan pahalı bir sıvı soğutma alıyor ve ileri dönük olmasını istemiş o sebeple not düştüm oraya.

Tamam da iyice araştırmadan neden 360 mm desteği vardı diyorsun? Ya da ben 360 alıp öndeki 20mm fanlar boşa çıkınca ne yapacak deyince neden alınganlık yapıyorsun?

Tamam da iyice araştırmadan neden 360 mm desteği vardı diyorsun? Ya da ben 360 alıp öndeki 20mm fanlar boşa çıkınca ne yapacak deyince neden alınganlık yapıyorsun?
Hocam desteği var mı var probleminiz nedir? Sanki vardı diyorum. Ne bu kaos sevdası her türlü önerilerimi yaptım zaten sorusunu cevapladım arkadaşın.

Hocam desteği var mı var probleminiz nedir? Sanki vardı diyorum. Ne bu kaos sevdası her türlü önerilerimi yaptım zaten sorusunu cevapladım arkadaşın.

E tamam ben 360 mm desteği yok mu dedim? Diyorum ki öne 360'ı takarsa öndeki 20mm fanları ne yapacak? Kaos yaratan sensin cevap vermek yerine savunmaya geçiyorsun.

E tamam ben 360 mm desteği yok mu dedim? Diyorum ki öne 360'ı takarsa öndeki 20mm fanları ne yapacak? Kaos yaratan sensin cevap vermek yerine savunmaya geçiyorsun.

Tamam dostum :D sohbetimizi sonlandırıyorum. Söküp satabilir/bir kenara koyabilir veya direkt 360mm tercih etmeyebilir :d

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı