MaxweL
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, Temmuz - Ağustos civarı yeni telefon almayı planlıyorum yardımlarınız gerekli
Öncelikle 2 telefon arasında kaldım LG G5 ve S7 Edge ama S7 edge o kadar para verilir mi düşündürüyor. Uzatmadan isteklerim :
Kamerası iyi olsun istiyorum. Daha canlı daha dolgulu çeken bir telefon.
Oyun çok oynarım. Oyunlarda kasma, takılma yapmayacak (MC, Nova vs.) 2 saat oyun oynadığımda aşırı ısınan ve bataryası hemen biten telefon istemiyorum.
SD Kart takılabilsin.
4 GB RAM
LG G5 ve S7 Edge arasında kaldım. S7 Edge'ye gerek yok senin ihtiyaçlarını LG G5 de karşılıyor diyorsanız kararım o yönde olacaktır bütçem G5'e daha yatkın ve telefon tavsiyelerinizi bekliyorum. Max. bütçe 3000 TL.
(Sayın moderatörler elimden geldiğince yazıma dikkat ettim uzaklaştırma vermezseniz sevinirim.)
Kamerası iyi olsun istiyorum. Daha canlı daha dolgulu çeken bir telefon.
Oyun çok oynarım. Oyunlarda kasma, takılma yapmayacak (MC, Nova vs.) 2 saat oyun oynadığımda aşırı ısınan ve bataryası hemen biten telefon istemiyorum.
SD Kart takılabilsin.
4 GB RAM
LG G5 ve S7 Edge arasında kaldım. S7 Edge'ye gerek yok senin ihtiyaçlarını LG G5 de karşılıyor diyorsanız kararım o yönde olacaktır bütçem G5'e daha yatkın ve telefon tavsiyelerinizi bekliyorum. Max. bütçe 3000 TL.
(Sayın moderatörler elimden geldiğince yazıma dikkat ettim uzaklaştırma vermezseniz sevinirim.)
Son düzenleme: