3000 TL Telefon Tavsiyesi

3300 TL S7 Edge'e vermek yerine 2800 TL'ye LG G5 Alınırmı ?

• Oy verenlerin toplamı
    20

MaxweL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Temmuz - Ağustos civarı yeni telefon almayı planlıyorum yardımlarınız gerekli :) Öncelikle 2 telefon arasında kaldım LG G5 ve S7 Edge ama S7 edge o kadar para verilir mi düşündürüyor. Uzatmadan isteklerim :
Kamerası iyi olsun istiyorum. Daha canlı daha dolgulu çeken bir telefon.
Oyun çok oynarım. Oyunlarda kasma, takılma yapmayacak (MC, Nova vs.) 2 saat oyun oynadığımda aşırı ısınan ve bataryası hemen biten telefon istemiyorum.
SD Kart takılabilsin.
4 GB RAM

LG G5 ve S7 Edge arasında kaldım. S7 Edge'ye gerek yok senin ihtiyaçlarını LG G5 de karşılıyor diyorsanız kararım o yönde olacaktır bütçem G5'e daha yatkın ve telefon tavsiyelerinizi bekliyorum. Max. bütçe 3000 TL.
(Sayın moderatörler elimden geldiğince yazıma dikkat ettim uzaklaştırma vermezseniz sevinirim.)

Son düzenleme:
İphone tarafında değilim. Android bir telefon istiyorum. s7 Edge ve LG G5 arasındayim Sade s7 şık durmuyor klasik Samsung duruyo.

İkisi de harika telefonlar. Sadece LG yapısı itibariyle herkesin hoşuna gitmeyebilir. Birde LG G5 de batarya başına iş açabilir.
LG G5 - Samsung Galaxy S7 Edge
Adsız 1.png
Adsız 2.png

Kaynak: GSMArena.com - GSM phone reviews, news, opinions, votes, manuals and more...

Ancak izlediğim bir videoda 25 dk'lık Gta San.Oyununda %100 olan 2 telefon da s7 Edge %95, G5 ise %94'e düştü.Pek fark yok bence ? LG 2800 MAH. kaliteli bir batarya takmış gibi.

Buyrun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı