3000 TL televizyon önerisi

Çok teşekkür ederim hocam. Bütçe arttırmaya çalışacağım. Arttırabildiğimi varsayarsak, 3.000-4.000 TL bandında bi öneriniz olur mu peki?

Ayrıca üstte sormuştum ancak muhtemelen görmemişsiniz. LG'nin bu modeli nasıldır sizce?
Yetersiz, FHD dediğim gibi 4k'yi isteyeceksiniz Netflix kullanmaya başladığınızda ve girişleri bile eski tip, görünümü de kaba bir model.

Bu ürünleri önerebilirim. Ne yazık ki fiyatlar hiç eskisi gibi değil. Ama bu 3 üründe de pişman olmayacağınızı ama hangisinin daha iyi olduğunu deneyerek seçmenizi tavsiye ederim.



 
Maalesef bunları almam oldukça zor hocam. Yine de cevaplarınız için teşekkürler. İyi Sosyaller.
 
Maalesef bunları almam oldukça zor hocam. Yine de cevaplarınız için teşekkürler. İyi Sosyaller.
Daha uygun fiyatlı ancak sonrasında sizi pişman edecek bir şeyi önermek, sizin vermeye razı olduğunuz parayı çöpe atmanızı önermekle eş değer olur. Bu yüzden vermeye razı olduğunuz tutarın 3'de1 kadar bir artışla pişman olmadan yıllarca kullanabileceğiniz bir şey önermeye çalıştım, yanlış anlamayın. İyi akşamlar.
 
43'' almayı düşünmüyorum hocam zaten. 49-50'' benim için yeterlidir. Görüntü kalitesinin de çok çok iyi olmasına gerek yok. Ortalama olması yeterli olur zira şuan kullanıdığım Vestel marka televizyon oldukça kötü. Ne alırsam alayım bundan iyi olacaktır:D

Mağazalara gidik ürünlere bakmak, ardından satın almaya kara vermek daha mantıklı geldi açıkçası.

43'' ancak bu model nasıldır?

Ayrıca fiyatı düşürmek amaçlı 4K yerine Full HD bir televizyon tercih etsem ciddi, gözle görülür bir kayıp yaşar mıyım?
Dün bu fiyatlara (2800 civarı ) Samsung 40 inç TV aldım 😭😭😭
 

Geri
Yukarı