3000 TL TKL klavye önerisi

Sevgili arkadaşlar, genelde bu kadar detay vermeyen, belirli kriterleri olmayan insanlar, çok fazla teknik bilgisi olmadığı için, Türkçe Q klavye isterler. 3.000 TL civarlarına daha iyi klavyelerde önermişsiniz, manyetik switchli vs ürünlerde var, hotswap ürünlerde var.. Varda var fakat, Mekanik olması, Türkçe Q olması, istediği gibi TKL olması ve klavyeye bakarak yazma ihtiyacı hissediyorsa ışıklandırmanında harfleri gösterdiği HyperX Alloy Origins Core TKL klavye önerdim. Yoksa ben de girerim bir siteye, gördüğüm tüm 3000 TL civarındaki klavyelerin linkini atardım zaten.
Önerim pek beğenilmemiş gibi gözüküyor fakat, klavyeyi aldığı zaman çok mutlu olacağını biliyorum.
Ana fikre odaklanırsanız, niyetimin iyi olduğunu anlarsınız. TKL demek, numpad kısmı olmayan, 87 tuşlu klavyeler değil mi? 60, 68 tuşlu mini klavye önerilerine abanmışsınız.

Sevgili arkadaşlar, genelde bu kadar detay vermeyen, belirli kriterleri olmayan insanlar, çok fazla teknik bilgisi olmadığı için, Türkçe Q klavye isterler. 3.000 TL civarlarına daha iyi klavyelerde önermişsiniz, manyetik switchli vs ürünlerde var, hotswap ürünlerde var. Var da var fakat, mekanik olması, Türkçe Q olması, istediği gibi TKL olması ve klavyeye bakarak yazma ihtiyacı hissediyorsa ışıklandırmanında harfleri gösterdiği HyperX Alloy Origins Core TKL klavye önerdim. Yoksa ben de girerim bir siteye, gördüğüm tüm 3000 TL civarındaki klavyelerin linkini atardım zaten.
Önerim pek beğenilmemiş gibi gözüküyor fakat, klavyeyi aldığı zaman çok mutlu olacağını biliyorum.
Ana fikre odaklanırsanız, niyetimin iyi olduğunu anlarsınız. TKL demek, numpad kısmı olmayan, 87 tuşlu klavyeler değil mi? 60, 68 tuşlu mini klavye önerilerine abanmışsınız.

Bende onu garipsedim zaten, sizin öneriniz de kötü değil ancak Türkçe Q zorunluluğu istememiş arkadaş ve o fiyata eminim HyperX'den daha kalitelileri vardır, ayrıca TKL isteyen birine 60 key önermelerini de garip buluyorum. Tamam manyetik switch de adam TKL istemiş yani. Switch tercihlerini de belirtmiş, manyetik switchlerin neresi sessiz tam olarak :D

Hocam, biz arkadaşın bütçesini aşan klavyeler önerdik.
Ayrıca TKL klavye istemiş ama siz önerdiğiniz iki klavyede de mini klavye önermişsiniz.
Önerdiğiniz klavyelerin birisi 60 diğeri ise 68 tuşlu.
FUN60 60 Tuşlu fakat MAD68den daha iyi olduğu için onu önerdim. 68 Tuşlu olarak alınabilecek klavye sayısı gerçekten çok az, bu yüzden MAD68HE önerdim. Ki bence FUN60 alması çok daha iyi olur eğer bütçe çıkarsa. Çıkmam derse MAD68HE almalıdır.

FUN60 60 Tuşlu fakat MAD68den daha iyi olduğu için onu önerdim. 68 Tuşlu olarak alınabilecek klavye sayısı gerçekten çok az, bu yüzden MAD68HE önerdim. Ki bence FUN60 alması çok daha iyi olur eğer bütçe çıkarsa. Çıkmam derse MAD68HE almalıdır.
Üstat, sizin için üzülüyorum.

Sevgili arkadaşlar, genelde bu kadar detay vermeyen, belirli kriterleri olmayan insanlar, çok fazla teknik bilgisi olmadığı için, Türkçe Q klavye isterler. 3.000 TL civarlarına daha iyi klavyelerde önermişsiniz, manyetik switchli vs ürünlerde var, hotswap ürünlerde var.. Varda var fakat, Mekanik olması, Türkçe Q olması, istediği gibi TKL olması ve klavyeye bakarak yazma ihtiyacı hissediyorsa ışıklandırmanında harfleri gösterdiği HyperX Alloy Origins Core TKL klavye önerdim. Yoksa ben de girerim bir siteye, gördüğüm tüm 3000 TL civarındaki klavyelerin linkini atardım zaten.
TKL klavyeler de numpad, ok tuşları, pgup ve pgdown gibi tuşlar bulunmamaktadır. TKL de anlayış tarzı tuş değil, bu dediğim kriterlerdir.

Aula F99 öneririm linear ve TKL bir klavye. Oyun için kullanılacaksa güzeldir fakat yazarken zorlandığını söyleyenler var sebebi ise geri bildirim hissiyatı olmadığı için hata yapılabiliyor. Ses konusunda ise YouTube'da klavyenin ismini veya graywood V3 switch diye aratarak dinleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı