3000 TL TKL klavye önerisi

Fun 60 Pro öneririm iyidir ama illa TKL boyutunda olacak ise bütçe zorlayıp bunu almanı öneririm VGN A75 Hall Effect Klavye oyun için kullanacaksan manyetik switch klavye öneririm. Arkadaşın attığı fun 60Pro ve benim attığım manyetik switch. Manyetik switchte normal bir mekanik klavye ile aynı sesi çıkarıyor. Ama tuş kısımları daha hassas ayarlanabiliyor bu sayede çok hızlı tepki veriyor ve oyunlarda daha iyi.
Outemu switch ne kadar kalitelidir bilemiyorum hocam. İlla manyetik olcak ise tkl manyetik bulmak zor bu fiyatlara.

6 harflik fotoğrafdan ne anlamam gerekiyor? Eğer red switch diyorsanız yanlışınız var manyetik swtich.

Arkadaşın istediği "tenkeyless" bir modelken ona 60key öneriyorsun bunu diyorum. Her öneriye FUN60 MAD60-8HE yazmayin gözünüzü seveyim klavye kötü değil ama soruyu okuyun.

Arkadaşın istediği "tenkeyless" bir modelken ona 60key öneriyorsun bunu diyorum. Her öneriye FUN60 MAD60-8HE yazmayin gözünüzü seveyim klavye kötü değil ama soruyu okuyun.

Her öneriye yazmayı geçtim ilk defa önerdim. Arkadaşım aldığı ve memnun kaldığı için ayrıca Ultra versiyonu ve diğer öneriler de 60 tuşluydu sanırım. Hem de bütçesini aşıyordu. Ben onlara alternatif olarak sundum. Alıp almamak ona kalmış bir şey sonuçta. Tenkeyless ne bilmiyorum.

Son düzenleme:

Önceden severek kullandığım klavyeden birisi ama manyetik switch değil o yüzden oyun için pek önermem farklı renk seçenekleride mevcut ama Teknosa'da yok Akakçe gibi yerlerden bakabilirsiniz diğer renk seçeneklerine.

Bu da bütçenizi biraz aşıyor ama oyun için çok beğendiğim bir klavye.

Önceden severek kullandığım klavyeden birisi ama manyetik switch değil o yüzden oyun için pek önermem farklı renk seçenekleride mevcut ama Teknosa'da yok Akakçe gibi yerlerden bakabilirsiniz diğer renk seçeneklerine.

Bu da bütçenizi biraz aşıyor ama oyun için çok beğendiğim bir klavye.

A75 ouetmu switchmiş oradan kaybediyor size en çok uyacak klavye W75 bütçe artar ise onu almanızı şiddetle tavsiye ederim. Manyetik switch önermemin sebebi oyun deneyimini çok etkiliyor özellikle snaptap. Aula F75 ten daha ucuz bir klavye olan AK680 Max geçtim çok daha memnun kaldım.

A75 ouetmu switchmiş oradan kaybediyor size en çok uyacak klavye W75 bütçe artar ise onu almanızı şiddetle tavsiye ederim. Manyetik switch önermemin sebebi oyun deneyimini çok etkiliyor özellikle snaptap. Aula F75 ten daha ucuz bir klavye olan AK680 Max geçtim çok daha memnun kaldım.

Bu fiyat bandında ouetmu manyetik anca oluyor hocam bende çok sevmiyorum ama yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı