3000 TL Toplama vs Notebook

HarunBURAK

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. 3000 TL bütçem var.
  1. Sizce PC mi toplamalıyım yoksa notebook mu almalıyım?
  2. Bilgisayardan yazılım olarak iyi anlarım. RAM, fan, HDD falan söküp temizledim ama toplayabilir miyim sizce?
  3. Taşınabiliyor olması. Çok fazla değil. Yılda 3 ay yazları memlekete gidiyorum.
Son olarak da kasa olursa küçük olması ve bluetooth, monitör varsa inanılmaz iyi olur. Sistem oyun amaçlı. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Her türlü toplama bilgisayar, Notebook'a göre 2 kata yakın daha fazla performans demek.
2. Tam anlayamadım. Anladığımın yorumunu yapayım: PC toplamak için Technopat'ın birçok videosu var, onları izleyip kolayca montaj yapabilirsin. Fakat zaten Sinerji ve Vatan Bilgisayar'da montaj ve test yaparak gönderiyorlar.
3. Size en uygun küçük kasa toplama sistemi bulmaya çalışıyorum.

Fakat hocam sen performans istiyorsan tabii ki toplama, fakat Bluetooth ve küçüklük gibi mobil özellikler istiyorsan Notebook almalısın.
Bu tavsiye ettiğim sistem: Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - Ekran Kartı ne yazık ki küçük kasa değil. Ve montaj yapılmış bir şekilde gelecektir sana. Fakat işletim sistemini kendin yüklemek zorunda kalıcaksın. İşletim sistemini Technopat'ın UEFI Windows 10 kurulumu videosunu izleyebilirsin. Bu da monitör: Cbox 2120 21.5" 2ms VGA/DVI LED Monitör Fiyatı - Taksit Seçenekleri
İstersen monitörsüz 3000 ₺ seçenek de sunabilirim. Sistemin linki görünüyor mu? SS çekemiyorum iPad deyim de. Eğer sistem çıkmıyorsa başka bir cihazdan SS atabilirim.

Eğer sepetim seçeneği gözükmüyor ise, gönderdiğim png dosyasından bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    128,4 KB · Görüntüleme: 293

Belirttiğin kasanın PSU'su 80+ değil. Ve Z170a Pro en dandik Z170. Eğer Z170 istiyorsan anakarta daha fazla yoğunlaşmak lazım. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı