3000 TL Twitch için Sistem Toplama

ProphetYani

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben İngilizce dilinde League of Legends yayını yapmak istiyorum. Monitör dahil bütçem Max 3000 TL'dir. Mikrofon, kamera, kulaklık, mouse, mousepad, klavye için ise 500 TL'lik ''ayrı'' bir bütçem vardır. Bilgisayar ne kadar uygun fiyat olursa o kadar iyi olur. Sadece bu istediğimi yerine getirecek bir sistem yeterli. Çünkü ekipmanların hepsi gerçekten çok pahalı... Tek istediğim Ekran kartının Nvidia olması... Çünkü Shadowplay uygulamasından yararlanmak istiyorum. Benim için çok önemli bir konu. Tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Şimdiden yardımlarınız için Teşekkür ederim. :)

Artık ingilizce LOL yayını yapan türklerin sayısıda arttı. Monitör dahil mi? Evde monitör varsa onuda yan monitör olarak kullanabilirsin.

Artık ingilizce LOL yayını yapan türklerin sayısıda arttı. Monitör dahil mi? Evde monitör varsa onuda yan monitör olarak kullanabilirsin.
Evet... Monitör dahil olduğunu belirttim :) Evde çok eski bir Vga çıkışlı monitör var. Kullanabilirim neden olmasın. Beynimi okudunuz gerçekten

Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı