En ucuz 3200TL'e bu var anca:Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttim. Laptopum için Max. 3 bin TL bütçeyle M.2 SSD önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Vade farksız taksit faktörü devreye girince bütçeyi biraz arttırıp Kioxia Exceria Plus G3 SSD (1 TB) bu ürünü sipariş ettim hocam. Markayı ilk defa duydum şüphem de var, sizce nasıl bir ürün?En ucuz 3200TL'e bu var anca:
![]()
Verbatim Vi5000 1 TB PCIe NVMe Okuma 5000 Yazma 4500 Gen4 NWME M.2 Fiyatları ve Özellikleri
Verbatim Vi5000 1 TB PCIe NVMe Okuma 5000 Yazma 4500 Gen4 NWME M.2 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Daha ucuz istiyorsanız 2.el bakın.
Toshiba'nın alt markası, SSD üretimi için kurduğu. NAND üreten ve herkese satan bir marka, bol beleş değil. Genede yakın fiyatta SN5000 var o daha iyi.Vade farksız taksit faktörü devreye girince bütçeyi biraz arttırıp Kioxia Exceria Plus G3 SSD (1 TB) bu ürünü sipariş ettim hocam. Markayı ilk defa duydum şüphem de var, sizce nasıl bir ürün?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.