3000 TL'ye 240 Hz mi, 280 Hz mi?

Bütçe
2500-3000
Zaten bu Model'de Fast IPS teknolojisi var bayağı iyi bir şey araştırabilirsin biraz gayet iyi monitör.
Hocam Curved niye önermiyorsunuz? Etrafı daha geniş görüyorsunuz.

Yok hocam FPS oyunlarında Curved sıkıntı oluyor gerçekten oynanış için.
Düz daha kararlı, daha faydalı, oynayışa daha etkili.

Bütçeyi aşan bir öneride bulunmuşum kusura bakmayın. Monitörün önceki fiyatı aklımdayken mesajı yazmıştım, güncel fiyatı oldukça fazlaymış.

27 inç ve Curved monitör CS:GO için isteyeceğim son şeyler ama bildiğim kadarıyla Samsung'un panelleri oldukça kaliteli teşekkür ederim öneriniz için.

Curved önermiyoruz hocam oda güzel bir seçim tabii.

VG259QM monitör sahibiyim. 1440p' den geri 1080p'ye geçtim bu ürün TR stoklarına girer girmez.
Benim deneyimlediğim tek eksi yanı TN panele göre siyahları gerçekten tam siyah verdiğinden karanlıkta kalan düşmanın kafasının ucunu tn paneldeki kadar net göremiyorum. Onun dışında on numara cihaz. Işık sızması çok az mevcut köşelerde ama günlük kullanımda herhangi bir insanın bunu fark etmesi de imkansız. O yüzden alacak arkadaşlara öneririm eğer hala 2020 yılında 1080p panele para vereceklerse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…