3000 TL'ye 2K 27” oyuncu monitörü önerisi

Baran30

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2020
Mesajlar
1.686
Makaleler
3
Çözümler
1
Yer
Antalya/Turkey
Yaza doğru yeni bir monitör almak istiyorum. Monitörü kullanacağım cihazlar: RTX 2060 yakında 3060 Ti ile güncellenecek, PS5. Yani hem konsol hem PC için ihtiyaçları karşılayabilecek, sorun çıkartmayacak, uzun ömürlü bir monitör arıyorum. Sonuçta her zaman alığımız şeyler değil. Monitörün benim için önemli olan yanları: VA panel olması, en az 2K ve 144 Hz olması. Daha üstü de olabilir ama 27 inç geçmesin. O kadar yerim yok. Daha çok ASUS ve Samsung monitörleri beğeniyorum. Ama yeni öneri ve fikirlerinize de açığım.Ssadece oyun odaklı değil, işlerimi halledip dizi ve film izleyebileceğim bir monitör olsun. Daha uzatmayıp kısa kesiyorum Gamepower, Power Boost, Rampage, Casper, Monster gibi markalara beş kuruş vermem. Önermeseniz sevinirim.

Bunun için ayırdığım bütçe 3000 TL'yi geçmez ise iyi olur. ☺️☺️
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaza doğru yeni bir monitör almak istiyorum. Monitörü kullanacağım cihazlar: RTX 2060 yakında 3060 Ti ile güncellenecek, ps5. yani hem konsol hem PC için ihtiyaçları karşılayabilecek, sorun çıkartmayacak, uzun ömürlü bir monitör arıyorum. Sonuçta her zaman alığımız şeyler değil. Monitörün benim için önemli olan yanları: VA panel olması, en az 2K ve 144 Hz olması. Daha üstü de olabilir ama 27 inç geçmesin. O kadar yerim yok. Daha çok ASUS ve Samsung monitörleri beğeniyorum. Ama yeni öneri ve fikirlerinize de açığım. Ssadece oyun odaklı değil, işlerimi halledip dizi ve film izleyebileceğim bir monitör olsun. Daha uzatmayıp kısa kesiyorum Gamepower, Power Boost, Rampage, Casper, Monster gibi markalara beş kuruş vermem. Önermeseniz sevinirim.

Bunun için ayırdığım bütçe 3000 TL'yi geçmez ise iyi olur. ☺️☺️

Hocam baktım ve en iyi bunu buldum senin istegine göre en uygunda bu sitede var umarım kafana yatar. VA panel.
https://www.hepsiburada.com/msi-opt...hd-monitor-p-HBV00000S1IVV?magaza=Hepsiburada
 
Hocam neden IPS değil VA? Bende alacağım fakat kararsızım.

IPS renkleri daha canlı gösterir bu bana orijinal gelmiyor VA rengi olduğu gibi gösterir siyahı siyah gibi beyazı beyaz gibi ama IPS siyahı daha çok grı gibi gösterir ben şu an Acer IPS monitörünü kullanıyorum ama memnun değilim sana van öneririm ama kişinin tercihine kalmış da bir şey.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı