Elektronik Gulikit KK3 MAX 2630 TL

• Konuyu başlatan DMN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 5.909

DMN

Decapat
Normalde 3000TL olan fiyatı şuan indirimle beraber 2482TL'ye geliyor. Kaliteli bir gamepad arayanlara Xbox kontrolcüsü yerine ilk tavsiyemdir. Kaçmaz fiyatta şuan.

1714998926935.png

1714999476406.png

Son düzenleyen: Moderatör:
8BitDo Ultimate olmasa bunu alırdım ama aynıler hemen hemen.

Vader 3 Pro ile bunun arasında kalmıştım, Vader 3 Pro'yu tercih ettim umarım pişman olmam.

Kesinlikle çok iyi duran bir cihaz. Keşke vergiler konusunda bir şey yapılabilse.

Vader 3 Pro ile bunun arasında kalmıştım, vader 3 Pro'yu tercih ettim umarım pişman olmam.

Kesinlikle çok iyi duran bir cihaz. Keşke vergiler konusunda bir şey yapılabilse.

Pişman olacağınızı düşünmüyorum Flydiginin'de malları kalitelidir hall Effect'de mevcut SSS tier diyebiliriz.

Vader 3 Pro ile bunun arasında kalmıştım, Vader 3 Pro'yu tercih ettim umarım pişman olmam.

Bir süredir Gulikit KK3 MAX kullanıyorum. Vader 3 pro'da aldım onun gelmesini bekliyorum sadece ama bu ikiside üzmez çok iyi controllerlar.

Bir süredir Gulikit KK3 MAX kullanıyorum. Vader 3 pro'da aldım onun gelmesini bekliyorum sadece ama bu ikiside üzmez çok iyi controllerlar.
Karşılaştırma:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vader 3 pro: 174.25RON 74% OFF|Yeni Flydigi VADER 3 / VADER 3 PRO Bluetooth kablosuz Gamepad Hall lineer tetik anahtarı/PC/buhar/IOS oyunları ve Video oyunları| | - AliExpress

$35,97 - $3 (kod: 05CD03 ) - $0,72 (72 jeton) + $22,02 (vergi) = $54,27 (~1800 TRY ) ya da 1918 TRY

Mümkünse dolar ekstresi olan sanal kart ile alıp mesai saatleri içinde dolar alıp hesabınıza atın.

Ay sonu dolar ekstrenizi ordan ödersiniz.

Dikkat! Bu gamepad içindeki sözde mekanik butonlar yalandır. Resimlerde second gen mechanical buttons diyor ancak gerçekte membran butonlara sahip.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodan bakabilirsiniz. Zaten üreticinin kendisi de yorumlara yazıp yalanı kabul etmiş durumda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı