3000 TL'ye Android telefon tavsiyesi

AliDrnn

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bu genel bir konu ve birçok benzer konu açıldı fakat aradığımı bulamadım desem yeridir. 3000 TL bandına kadar batarya kapasitesi yüksek, parmak izi sensörü ön tarafta (ekran veya tuş fark etmez), görüntü olarak keskin hatlara sahip (Örneğin. Xiaomi Redmi Note 8), ortalama kamera performansına sahip bir telefon arıyorum. Daha önce 4 sene kadar Xiaomi Mi5 kullandım. Hala memnunum fakat batarya mikrofon ekran ön arka cam kırık olduğu için kullanım dışı kısacası telefon çöp durumda şu an. Mi5 performansı aratmayacak uzun süre performans kaybı yaşatmayacak (Qualcomm işlemcili vs.) telefon arıyorum.

Aklımdaki Cihazlar
-Samsung M31 2020
-Xiaomi Redmi Note 8
-Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Bu cihazlar var fakat tam anlamıyla istediğim cihazlar değil marka fark etmeksizin telefon tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

Not: Samsung cihazlara karşı antipatim vardı fakat performans ve fiyat olarak yakın oldukları için malzeme kalitesinde Samsung önde olduğunu düşündüğüm için Samsung ön planda gibi duruyor.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bu genel bir konu ve birçok benzer konu açıldı fakat aradığımı bulamadım desem yeridir. 3000 TL bandına kadar batarya kapasitesi yüksek, parmak izi sensörü ön tarafta (ekran veya tuş fark etmez), görüntü olarak keskin hatlara sahip (örneğin. Xiaomi Redmi Note 8), ortalama kamera performansına sahip bir telefon arıyorum. Daha önce 4 sene kadar Xiaomi Mi5 kullandım. Hala memnunum fakat batarya mikrofon ekran ön arka cam kırık olduğu için kullanım dışı kısacası telefon çöp durumda şu an. Mi5 performansı aratmayacak uzun süre performans kaybı yaşatmayacak (Qualcomm işlemcili vs.) telefon arıyorum.

Aklımdaki cihazlar.
-Samsung M31 2020.
-Xiaomi Redmi Note 8.
-Xiaomi Redmi Note 9 Pro.
Bu cihazlar var fakat tam anlamıyla istediğim cihazlar değil marka fark etmeksizin telefon tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

Not: Samsung cihazlara karşı antipatim vardı fakat performans ve fiyat olarak yakın oldukları için malzeme kalitesinde Samsung önde olduğunu düşündüğüm için Samsung ön planda gibi duruyor.

Bende A70 var 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum.

Aradığın özellikler tam olarak Samsung'a70. ancak o para o telefona verilir mi ona sen karar ver.
a70 bence parasını hakkeden bir telefon değil. yinede teşekkür ederim tavsiyen için
Realme 6 modeline bakabilirsin.
teşekkür ederim ama bu marka hakkında neredeyse hiç bir bilgim yok açıkcası uzun vadede beni şüphede bırakan bir telefon
Note 9 Pro alırdım. Normalde almam ama Android ve bu bütçe ile cihaz alacak olsam tek cihaz bu olurdu.
en çok düşündüğüm model diyebilirim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı