3000 TL'ye APU işlemci, RAM, anakart alınabilir mi?

Hocam sizin anakartınızı önerir misiniz?
Ben memnunum BIOS ayarları gayet güzel, günlük kullanımda ve 0,2 GHz işlemci OC'sinde sorun görmedim.

• B450M-K II'de override mode yok, offset var. Bu benim pek hoşuma giden bir detay değil.
  • VRM soğutması yok. Biraz sıcak çalışan bir anakart ama takılacak işlemciler belli. Takılacak işlemciler de throttle yaşamıyorlar.
  • BIOS Flashback olması alınabilir olması için en önemli artısı. Sırf bu sebepten bile alınır.

• B450M-S2H'de override mode var M-K II'ye göre artı sayarsak.
  • VRM soğutması çok giriş seviyesi olsa da var. Daha serin çalışıyor.
  • BIOS Flashback yok.
  • 1.5V RAM voltajı sınırı var.

Başka fark yok aralarında.

Bir konuda böyle yazmışlar, Asus olanı alabilirsiniz yani.

Ben memnunum BIOS ayarları gayet güzel, günlük kullanımda ve 0,2 GHz işlemci OC'sinde sorun görmedim.

• B450M-K II'de override mode yok, offset var. Bu benim pek hoşuma giden bir detay değil.
  • VRM soğutması yok. Biraz sıcak çalışan bir anakart ama takılacak işlemciler belli. Takılacak işlemciler de throttle yaşamıyorlar.
  • BIOS flashback olması alınabilir olması için en önemli artısı. Sırf bu sebepten bile alınır.

• B450M-S2H'de override mode var M-K II'ye göre artı sayarsak.
  • VRM soğutması çok giriş seviyesi olsa da var. Daha serin çalışıyor.
  • BIOS flashback yok.
  • 1.5v RAM voltajı sınırı var.

Başka fark yok aralarında.

Bir konuda böyle yazmışlar, ASUS olanı alabilirsiniz yani.

BIOS flashback ve override mode ne demek acaba?

Elinizdeki bellekler nedir? Kasa HDD ve SSD ihtiyacınız yok sanırım. Bu konu hakkında bilgi verirseniz daha sağlıklı olur.

Hocam elimde bir tane 8 GB RAM var 1600 MHz 2 aylık bir RAM ve ayrıca 2.el aldığım H61 anakartla i5 3330 var bu sistemi almam için bunları satmam gerek bunlar kaç TL eder toplam acaba?

İşlemci, ekran kartı ve RAM takılı olmadan güç pinlerini bağlayarak BIOS güncellemenizi sağlıyor.

Çok gerekli değil sanırım ve bu arada ben ASUS anakartı aldığım zaman BIOS güncellememe gerek yok değil mi güncel geliyor.

Hocam peki dediğim sistemi kaç TL'ye satarım sizce? 8 GB RAM 2 aylık 1600 MHz RAM Kingston, i5 3330 bakır soğutucu ile bir de H61 Gigabyte anakart var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı