3000 TL'ye işlemci, anakart ve RAM tavsiyesi

R3600 Tray işlemcide soğutucu bulunuyor mu?

Eğer tray ise bulunmuyordur.

R3600 tray işlemcide soğutucu bulunuyor mu?

1629901853486.png

Normalde bulunmaz sadece işlemci gelir ama mağaza burada bir şey saçmalamış, ne demek istediğini anlamadım.
Fan masrafı olursa gereksiz pahalı olur.
Şu şekilde 2900 falan yapıyor.
3600 alsanız (kutulu veya fanlı) neredeyse iki bin yapıyor ve o fiyata alınmaz o işlemci.

Eki Görüntüle 1148266

Normalde bulunmaz sadece işlemci gelir ama mağaza burada bir şey saçmalamış, ne demek istediğini anlamadım.
Fan masrafı olursa gereksiz pahalı olur.
Şu şekilde 2900 falan yapıyor.
3600 alsanız (kutulu veya fanlı) neredeyse iki bin yapıyor ve o fiyata alınmaz o işlemci.
Sağolsun İntel neredeyse her yeni işlemcide pin değiştirdiği için uzun vadeli olmayacak gibi geliyor attığınız. Yinede aklımda teşekkür ederim.

Sağ olsun Intel neredeyse her yeni işlemcide pin değiştirdiği için uzun vadeli olmayacak gibi geliyor attığınız. Yinede aklımda teşekkür ederim.

Dediğim noktaya geliyor fiyat konusunu evet hesaba katmadım ilk mesajda ama yeni nesilde hem AMD hem Intel DDR5'e geçecek zaten. Yani bir önemi yok.

Ram konusunda bütçenizi biraz daha arttırıp aynı ramden bir tane daha alın. 32GB olur daha avantajlı olursunuz. OC ilede frekanslarını arttırabilirsiniz sanırsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı