3000 TL'ye ASUS Z97 Gaming Anakart tabanlı PC Toplama

Akif Peköz neden her yorumumu baltalamaya çalışıyorsun? Neden Corsair diye sana sorsam sen ne diyeceksin? Ben Gskill markasını RAM üretiminde daha önde görüyorum. DDR4 bellekleri ilk çıkaran marka. Daha önce de sadece RAM ürettiğinden dolayı Gskill öneriyordum. Şimdi söyle bakalım neden Corsair ya da Kingston?
 
Ben GSkill önermeyin demedim. Corsair veya Kingston önerin de demedim. Ancak neden diye sordum. Corsair ile aralarında bir fark var mı? Yok. İlla GSkill olacak diye bir kaide de yok. Asus ve MSI neyse, Corsair ve GSkill de o. DDR4 RAM'e önce geçse de biz şu anda DDR3 RAM öneriyoruz.
 
Ben orada RAM'ı çift modül seçmediği için, çift modül RAM al dedim. Öneri olarak da Gskill önerdim. Aralarındaki fark biri tek, diğeri çift modül.
 
Evet olabilir. Ancak GSkill diğerlerinden önde değil. Diğerleri de GSkill'den önde değil. Corsair veya GSkill tercih meselesidir. O yüzden o daha iyi diye önermenizi doğru bulmuyorum.

Lugotrix'in önerdiği sistemdeki anakartı Z97 Gaming 5 yaparak alabilirsiniz.
 
Arkadaşların verdiği sistemler iyi bence kasa olarak Corsair 300R veya 400R almalısın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı