3000 TL'ye FX 8350 ve GTX 770 Sistem Toplama

aral1206

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yakın zaman içerisinde bir sistem toplayacağım. Ancak araştırmalarım sonucunda çok kararsız kaldım. Bugün ise yeni bir sistem topladım Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinden. Ancak buraya danışayım dedim. Sizce bu sistem nasıl ? Biliyorsunuz yakın zamanda GTA V çıkacak. Ben bu bilgisayarın Battlefield 4 olsun GTA V olsun , bu oyunların hepsini kaldırmasını istiyorum. Şimdiden sağolun..

Adsız.png

Arkadaşlar , kısa sürede ilginizden dolayı öncelikle teşekkür ederim. JaroxJamaica,o kasa sağlammıdır ?

Kasanın incelemesine buradan bakabilirsin. Son derece sağlam bir kasadır. Ayrıca 220 cm'lik sıvı soğutma bağlayabiliyorsun. O derece iyi yani. :) Hava akışından bahsetmiyorum bile.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar , kasanın sağlamlığı da çok önemli benim için. Böyle toplayıp attığınızda lütfen kasayı cooler master seçin. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı