3000 TL'ye gamepad önerisi

• Konuyu başlatan Aizens
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 57

Aizens

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Eski gamepad F710'du bozuldu. Yeni gamepad arıyorum PS düzenini seviyorum aslında ama diğerlerine de açığım. Xbox 9. nesil gamepad 3400 ₺ bandına bulunuyor. Ya da 4 - 4.5 arasında dualsence 5 alacağım ama kararsız kaldım. PS de kablolu bağlamadan adaptif tetik çalışmıyor deniyor. O olmadan o kadar para vermek mantıklı gelmedi. Xbox kolu almak mantıklı geliyordu. Sonradan birkaç kolu da çok tavsiye ettiler siz ne önerirsiniz?

Oyunlar FC26 - F1 serisi ya da Spider-Man gibi türler öyle FPS türü olmayan şeyler.

Dualsence değilse 4.500 ₺ civarına çıkmak istemiyorum.

Dualsence 5
Xbox 9. nesil.
Ayrıca benim gördüklerim bunlarada iyi diyorlar;

ATK Battle Axe Pro bunda şarj istasyonuda var iyi duruyor.

Fantech EOS Pro II.

Fantech Nova Pro V2 - PS düzeni var.

Fantech Nova Pro yerine Gamesir Cyclone 2 ekleyin. Bu üçü arasında tercih yapabilirsiniz. Cyclone 2'nin TMR stickleri olması diğerlerinden öne çıkarıyor

Fantech Nova Pro yerine Gamesir Cyclone 2 ekleyin. Bu üçü arasında tercih yapabilirsiniz. Cyclone 2'nin TMR stickleri olması diğerlerinden öne çıkarıyor
Hocam benim bu konuda pek bir bilgim yok aslında hiç bilgim yok. Dualsence 5 alcam diye yola çıktım nerede olduğumu ben bile bilmiyom :D

Gamesir Cyclone 2
Fantech EOS Pro II.
ATK Battle Axe Pro

ve XBox 9.nesil arasında ki fark veya bunlar arasındaki fark tam olarak nedir?

Hocam benim bu konuda pek bir bilgim yok aslında hiç bilgim yok. Dualsence 5 alcam diye yola çıktım nerede olduğumu ben bile bilmiyom :D

Gamesir Cyclone 2
Fantech EOS Pro II.
ATK Battle Axe Pro

ve XBox 9.nesil arasında ki fark veya bunlar arasındaki fark tam olarak nedir?
Fantech ve ATK da iyidir ama dediğim gibi Cyclone 2'nin joystickleri TMR yani kablosuzda güç tüketimi daha az ve daha hassas.
Dualsense ve Xbox 9. Nesili aklınızdan çıkarın. Konsolcular mecburiyetten kullanıyor yoksa ilkel kaldı teknolojileri. Bir süre sonra joystickleri sağa sola çekmeye başlıyor. O yüzden hall effect yada TMR stickli bir ürün alın.

Fantech ve ATK da iyidir ama dediğim gibi Cyclone 2'nin joystickleri TMR yani kablosuzda güç tüketimi daha az ve daha hassas.
Dualsense ve Xbox 9. Nesili aklınızdan çıkarın. Konsolcular mecburiyetten kullanıyor yoksa ilkel kaldı teknolojileri. Bir süre sonra joystickleri sağa sola çekmeye başlıyor. O yüzden hall effect yada TMR stickli bir ürün alın.
saolun hocam çok teşekkürler. 3 ünden birini alıcam ama son bir sorun daha olacak

GameSir Super Nova bu da varmış ucuz ve sarj istasyonu ile geliyor 4. arasından hangisi alırdınız ilk 3 arasında gamesir cyclone 2 bakıcam fiyat aralıgında bulursan o yoksa diger ikisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı