3000 TL'ye GTX970 Tabanlı Sistem Toplama

Screw

Hectopat
Katılım
6 Haziran 2014
Mesajlar
43
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Sistem toplayacağım 6 Haziran'da, bütçem 3.000 Lira. Konu hayali değildir, laptopumu ve kameramı satıp sistem toplayacağım. Gerçekten yardımcı olmanızı isterim:)

Ekran kartı GTX970 olmasını istiyorum. İşlemci overclock yapılabilirse daha güzel olur, tanıdıklarıma yaptırabilirim. Beni 4-5 yıl götürsün istemiyorum, 2 yılda bir yenileyeceğim.
Tavsiye edenlere çok teşekkür ediyorum.

Oyun amaçlı sistem istiyorum arkadaşlar. Render yapmıyorum.
Oynadığım oyunlar;
  • Gta 5 (single/multiplayer)
  • Bf 4
  • Bf Hardline
  • LoL
  • Cs:Go
  • The Witcher 3

O yüzden tamamen oyun bilgisayarı olmasını istiyorum. Monitöre de önem vermemiz lazım, öyle dandik monitör alıp da sisteme yazık etmeyeyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2 yılda bir değiştirecekseniz anakartı normal birşey seçmeniz yeterli olacaktır.Ayrıca 2 yıl sonra değiştireceksiniz zaten overclockta gereksiz bence ve ekstradan bir de işlemci soğutucuya para vermeniz gerekecek.O yüzden bunlardan feragat edebilirsiniz.Böylece mönitörü de daha iyi alırsınız.Aksi takdirde hem bunları isteyip hem de 3000 tl bütçeyle çok iyi bir mönitör beklemeyin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı