Yeyil
Kilopat
Daha fazla
1050 Ti da mining yapılmıyor o nasıl olacak.
Uğraşmak istemedim uzun uzun anlatmaya.
Bu iki link en basit anlatımı ancak uğraşırsan yapılıp yapılmadığını görürsünüz zaten kar mı zarar mı olunur bilinmez ancak yapılıyor 1050 Ti ile. Yapmamıştır büyük ihtimal ama genelde direk mining yapılmadı diyenler yalan oluyor genelde benim düşünceme göre yapmayı deneyip zarar edince satmak istemiş olabilir piyasadaki benzer kasalara bakmak lazım.
Aga sen çok boş konuşuyorsun ya.
Gerçekler acıdır? Kabullenemiyorsanız yanıt yazmanızı önermem bu ülkede yaşayıp memnun olan gencin sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Ayrıca boş dediğiniz konu bu ülkenin ekonomisini anlatıyor
Uğraşmak istemedim uzun uzun anlatmaya.
Bu iki link en basit anlatımı ancak uğraşırsan yapılıp yapılmadığını görürsünüz zaten kar mı zarar mı olunur bilinmez ancak yapılıyor 1050 Ti ile. Yapmamıştır büyük ihtimal ama genelde direk mining yapılmadı diyenler yalan oluyor genelde benim düşünceme göre yapmayı deneyip zarar edince satmak istemiş olabilir piyasadaki benzer kasalara bakmak lazım.
Gerçekler acıdır? Kabullenemiyorsanız yanıt yazmanızı önermem bu ülkede yaşayıp memnun olan gencin sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Ayrıca boş dediğiniz konu bu ülkenin ekonomisini anlatıyor![]()
Bu arada mining temiz düzgün şekilde yapıldıysa kart gene 3-4 yıl gider.
Son düzenleme: