3000 TL'ye i5 4460 ve R9 280X Tabanlı Sistem Toplama

Voidmoon

Hectopat
Daha fazla  
Güç kaynağı yeterli mi? Montajda sorun çıkarır mı? Değiştirmemi tavsiye ettiğiniz parçalar var mı? Oyun performansı nasıl olur? 2013 yılına kadar çıkmış çoğu oyunu sorunsuz oynayabilir miyim?
Not: Elimde 80 GBlık bir HDD bulunuyor. Bana yeteceğini düşündüğüm için HDD almadım.

QRE5Qk.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucu olarak t4 alın veya hiç almayın sonucta OC yapılmayacak. Kasa olarak zalman z3 plus alın ve 600 w güç kaynağı. Ramları Gskill 2*4 1600 mhz cl9 secin. Anakart cok fazla onun yerine H81M-Plus işinizi gorucektir. Butce artarsa ekran kartına yatırım yapın. Tam bütceyi solerseniz daha yardımcı oluruz belki.

Tam bütçe 3000 tl. Bilgisayarın tam takır çalışması ve uzun ömürlü olması için, soğutucuyu bu şekilde seçtim hocam.

• Bellekler fazla kalmış. 2X4 GSKILL Rjpaws 1600Mhz Yeterli.
  • O kasa çok kötü bir kasa. Gerek hava sirkülasyonu gerekse güç kaynağı. Zalman Z3 Plus + Corsair 80+ Plus VS550 öneririm.
  • İşlemci soğutucu CM TX3 yeterli. Sonuçda OC yapılmayacak.
  • Artan parayla Sapphire R9 290 Alınabilir.

Bu sistemi al ve arkana yaslan.

Dosya Ekleri

• 2900tl.png
    2900tl.png
    36,4 KB · Görüntüleme: 420
  • 2900tl2.png
    2900tl2.png
    34,5 KB · Görüntüleme: 339
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı