İ5 4460 ve R9 280X Tabanlı Sistem Toplama

Bu arada arka arkaya mesaj atmak yasakmı bilmiyorum ama

Sizin önerdiğin kasada iyi belki onu alırım ama benim yazdığım kasa hakkında bilginiz varmı inceleme gibi belki bir kaç link

Hocam 1000 liraya R9 290 bulamazsınız. 2. ele yönelmelisiniz ki yönelseniz de 1000 liraya gtx 970 bulabilirsiniz 2. el olarak bu yüzden gtx 970 konusunda ısrar ediyorum.

Bu arada arka arkaya mesaj atmak yasakmı bilmiyorum ama

Sizin önerdiğin kasada iyi belki onu alırım ama benim yazdığım kasa hakkında bilginiz varmı inceleme gibi belki bir kaç link
Sizin söylediğiniz ürünü ben anlayamadım link atabilir misiniz? Arka arkaya mesaj atmak yasak diye biliyorum.

İkinci el düşünmüyorum ozman başka bi ekran kartına yöneleceğim.

Gtx 970 te 1000 lirayı geçiyor sanırım 960 mı almalıyım 280x mi daha iyi sizce birde ekran kartları güncel olmalı sanırım

Hocam 3000 lira bütçe demişsiniz ben size bir sistem önerdim zaten. 3000 lira bütçeye bu tarz bir sistem düşünülebilir. Benim size önerdiğim anakart sizin düşündüğünüzden biraz daha iyi. Tek tek herşeyi konuşmaktansa benim size önerdiğim sisteme bakabilirsiniz.

Evet anlıyorum ama sizin önerdiğiniz sistemde cpu soğutucu yok gerek yokmu sizce 380 gaminge baktım ve iyi bir öneri oldupunu anladım

R9 380 gaming ekran kartının özelliklerinde oc mod var o modu kullanabilmek için k serisi işlemci veya z serisi anakart gerekmez değilmi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı