RX 6600, RTX 2060 bak. Rezalet fiyat.
Nereden bulabilirim? Sarı site zorunluluğum var ailemle beraber alacağım için. Ben ilan göremedim sizin bahsettiğiniz kartlardan.
Bu 1660 süperin sahibi 1 yıl kullandığını söyledi az önce bana.
Ailen sarı site hariç kart alamıyor mu? Bütçeni şöyle hafiften arttırırsan RX 6600 bulabilirsin. Olmadı RTX 2060 bakarsın.
Facebook 2. el ekran kartı alım satım gruplarına girip bütçeni belirtip kart aradığını yazıp paylaş. Orada sağlam kartlar uygun fiyatlardan satılıyor.
İsterse kutusunu dün açmış olsun 3000 TL verilmez.
Forum Donanımhaber'in 2. el sayfasında referanslı üyelere bakabilirsin.
Maalesef babam daha önce sarı siteden 1-2 kere alışveriş yaptığı için sadece o platforma güveniyor bilgisayarcı bir yakınım var o bulabilir mi?
Ee malum sarı sitede 4000 TL aşağı ne RX 6600 var ne de 2060 bir 1660 Super buldum sadece 2700 TL aşağı 1660 Super yok. Bu kart ne kadar ederki aşırımı kazıklanmış oluyorum?
Bilgisayarcıya pek güvenme yakının da olsa.
Babanı ikna etmeye çalışman lazım o halde. Sarı siteden de alsa karşısında bir insan var, Facebook'tan da alsa karşısında bir insan var. Platform farklı satış aynı. Param Güvende ile mi alacaksınız? Ekstra bir de oraya veriyorsunuz. Yaklaşık 2 katı fiyat veriyorsunuz karta haberiniz olsun.
Bilgisayarcıya pek güvenme yakının da olsa.
Babanı ikna etmeye çalışman lazım o halde. Sarı siteden de alsa karşısında bir insan var, Facebook'tan da alsa karşısında bir insan var. Platform farklı satış aynı. Param Güvende ile mi alacaksınız? Ekstra bir de oraya veriyorsunuz. Yaklaşık 2 katı fiyat veriyorsunuz karta haberiniz olsun.