3000 TL'ye INNO3D GTX 1660 Super alınır mı?

Yer
İstanbul
Merhaba. Bu ilanı buldum arkadaş ile konuştum 3000 TL'ye düşmeyi kabul etti sizce alınır mı? Bütçe artamıyorum maalesef. Testleri nasıl? Bir de bir sorum daha olacak LG 24gn600b monitör kullanıyorum FreeSync teknolojisi içeriyor 1660 Super alsam DP kablo ile G-Sync kullanabilir miyim?

Bir de Palit olan bir ürün var fakat sanırım kutusu faturası mevcut değil testlerini de koymamış arkadaş.

INNO3D olan ürünü satan arkadaş karta 2 gün de deneme süresi verdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden bulabilirim? Sarı site zorunluluğum var ailemle beraber alacağım için. Ben ilan göremedim sizin bahsettiğiniz kartlardan.

Ailen sarı site hariç kart alamıyor mu? Bütçeni şöyle hafiften arttırırsan RX 6600 bulabilirsin. Olmadı RTX 2060 bakarsın.

Facebook 2. el ekran kartı alım satım gruplarına girip bütçeni belirtip kart aradığını yazıp paylaş. Orada sağlam kartlar uygun fiyatlardan satılıyor.

Bu 1660 süperin sahibi 1 yıl kullandığını söyledi az önce bana.

İsterse kutusunu dün açmış olsun 3000 TL verilmez.

Ailen sarı site hariç kart alamıyor mu? Bütçeni şöyle hafiften arttırırsan RX 6600 bulabilirsin. Olmadı RTX 2060 bakarsın.

Facebook 2. el ekran kartı alım satım gruplarına girip bütçeni belirtip kart aradığını yazıp paylaş. Orada sağlam kartlar uygun fiyatlardan satılıyor.

İsterse kutusunu dün açmış olsun 3000 TL verilmez.

Maalesef babam daha önce sarı siteden 1-2 kere alışveriş yaptığı için sadece o platforma güveniyor bilgisayarcı bir yakınım var o bulabilir mi?

Forum Donanımhaber'in 2. el sayfasında referanslı üyelere bakabilirsin.

Dediğim gibi hocam tek başıma alsam sizin dediğiniz yerlere bakarım fakat babam sarı site dışında güvenmem diyor.

Maalesef babam daha önce sarı siteden 1-2 kere alışveriş yaptığı için sadece o platforma güveniyor bilgisayarcı bir yakınım var o bulabilir mi?

Bilgisayarcıya pek güvenme yakının da olsa.

Babanı ikna etmeye çalışman lazım o halde. Sarı siteden de alsa karşısında bir insan var, Facebook'tan da alsa karşısında bir insan var. Platform farklı satış aynı. Param Güvende ile mi alacaksınız? Ekstra bir de oraya veriyorsunuz. Yaklaşık 2 katı fiyat veriyorsunuz karta haberiniz olsun.

Ee malum sarı sitede 4000 TL aşağı ne RX 6600 var ne de 2060 bir 1660 Super buldum sadece 2700 TL aşağı 1660 Super yok. Bu kart ne kadar ederki aşırımı kazıklanmış oluyorum?

Güncel fiyatlara çok hakim değilim fakat 2200-2500 TL arası etmesi gerek.

Babanı ikna etmeye çalışman lazım o halde. Sarı siteden de alsa karşısında bir insan var, Facebook'tan da alsa karşısında bir insan var. Platform farklı satış aynı. Param Güvende ile mi alacaksınız? Ekstra bir de oraya veriyorsunuz. Yaklaşık 2 katı fiyat veriyorsunuz karta haberiniz olsun.

Hayır Param Güvende ile almayacağım fakat 1660 Super'in ederi nedir ki? Bazı forumlada minimum 2500 en fazla 2700-2800 verilir deniyor. Arkadaşla pazarlık biraz daha yapsam olmaz mı? Fiyatı düşürsem mesela biraz daha.

Babamı ikna etmek yerine 500 TL daha fazla vermeyi kabul ederim bayağı inatçıdır da kendisi 😃

Eğer normal piyasası 2700-2800 falan olan bir kart ise 3000 TL verebilirim arkadaşlar. Ya da biraz daha pazarlık yapar o fiyatlara düşürmeye çalışırım.

Ben de aynısını diyorum da hocam daha önce birkaç anı yaşamış her yere herkese güvenmiyor. Ne yaptıysam ikna edemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı